Our time ran out.

Hej, Valborg blev inte så dåligt som jag trodde det skulle bli. For till gabriliansparken, träffade helena lina och emelie, sen så mötte vi upp rasmus. Vi drog till lina, Sen så smällde jag och ramsus smällare. Och jag blev typ rädd hela tiden. Sen så skulle jag tända på något som sköt upp 20 småraketer, Och såklart blev jag rädd när den bärjade pfffa, så jag kastade den på marken..Och raketerna flög ju lite åt tjotahejta, samtidigt som jag stod och skrek bakom rasmus typ ;p Sen satt vi på helenas rum och åt frukt och snacka i telefon(:

foto i stan.









fotade i stan med anna i tisdags, tror jag det var iaf :]

25apr-Kompisar






Våran söta kompis som hette felix ;p

25apr-offas birthday






bajs

Åh, dyngförkyld och måste kanske vara hemma imorn, kul.
Pallar inte blogga. Vettefan när blogglusten kmr tebax

He ate my heart.

Dagen har varit mer en strässig! Men grymt kul hade vi ändå i slutändan.
puss på 7tokyo♥

All i wanted

Vet inte om jag pallar blogga idag, Min hals tar kol på mig och jag är almänt trött.
pusshej

I'd cross the desert to be where you are


failade lite, men lev med det :]

Sick little games.


chacha bloggen ;)
Måndag igen, Dagen har rullat på bra. Efter skolan drog jag emelie juliette lina och betty in till stan. Handlade 2 tröjor som ni kanske sett. Sen drog jag hem och skrev min fabel. Den blev bra, eller ja. Hoppas läraren tycker det iaf! ;p Ritade tillochmed en liten  bild till slutet :] duktiga jag!

When you say it




Gjorde en bra gärning för mig och världen, Jag äger!

Nice to meet you.


Min digitalkamera äger, lixom kollla bilden! Har bara redigerat ljuset lite o:
Aja, imrn äre skola igen. Känns kul fast endå drygt:] Men aja, man måste ju gå tillbaka till vardagslivet för eller senare :] Sen har jag en fabel att skriva och ett tyskaprov att plugga till! Känns kind off drygt.. ):  Men ska sluta bloggbomba er nu! pussss

Where the lines overlap


haha cepe



video-söndag



Sunday

Idag har varit en fiinfiin dag!
For till jonte och var med jonte foppa och corre, sen drog jag foppa och corre in till stan och mötte johan<Snacka om längesedan jag träffade pojken!! Vi var busiga och klättrade in i skateparken som inte invigts en. Så sketade Johan och foppa, medans jag och cornelia typ filmade och tog kort och bara bablade på typ, asmyys! Sen drov vi till frasses och jag fick en fluga i ögat, euuw.. Och så åt foppa och johan, sen så körde jag corre på min cykel hem till henne och lämnade henne. Och jag drog hem till mig och åt middag.










Six feet under the stars.

Igår så var jag med Wilma foppa och cornelia♥ Vi gjorde typ inget speciellt, snackade myste var ute och gick. Cornelia drog lite tidigare för att hon skulle träffa tina och linnea g tror jag :]
Idag så ska jag vara med jonte foppa och cornelia, jag vet inte riktigt vi ska ha för oss. Dra hit wilma typ och se på då foppa och jonte sketar omkring. Sen så fyller ju syster 16 idag. Grattis på henne! Så klockan 2 måste jag hem och fika. Så he bli naiis. Ska dra mot jonte nu, tar med kameran så bilder lär det väll bli! puss

HAHA MIN NÄSA VAFAN?!


dagens outfit iaf. Tröjan är lånad från min syster


@ now




isak och wilma :)

Playing good.

Hej, inatt sov juliette hos mig. Det ägde vi cyklade till kvantum och sen mysde vi bara typ, Vi skypade med våran älskade lilla ryss, Eller snarare ryssar. Dom älskar typ oss! Och så säger denis att jag är hans flickvän hahaha. Idag på morgonen spelade vi little big planet (memorys!!) och åt frukost, det var naiis :) Men nu har hon dragit hem, Och jag måste till stan och köpa något till min syster som fyller år imorn. Men inget pallar dra in till stan typ..Kul....Men aja, måste fixa det på ett eller annat sätt.

<Bo bin♥ (en av våra ryssar)

Lost and insecure


In the end
Everyone ends up alone
Losing her
The only one who's ever known
Who I am
Who I'm not, who I wanna be

Jag saknar oss.

HE'S OUR CHERRYPIE!

MIN OCH JULIETTES LOVERBOI♥


RANDOMGARL.>

I just lost it


ååhh. chaaaaaaaaaarm

Sick little games


Idag har jag varit sjuk som ni kanske märkt, Skypat med oskar typ 3timmar och spelat cs he e nais. Ikväll ska pappa hämta mig så ska jag äta middag där, efterssom mamma inte är hemma.

Time to say goodbye



vår
©by me

Making a mamory

hemma idag, ska ladda digitalkameran+min systemkamera och ladda in bilder, sen om jag orkar ska jag ta kort.

brb

Nice knowing you but there's the door.


Jag är glad!
pussgodnatt.

Just dance.

hah, blev inte att träffa rassemusse ikv. Pga att han var på stan och vettefan men värkar som om han inte får gå ut mer ikv eller någe. Ikväll for mamma till göteborg med tåget. Så nu har jag och offa huset för oss själva tills fredag. Jag kommer skapa kaos, kan jag lova. Ska fortsätta med att plugga engelskaglosor nu, Och sen så måste jag börja tänka efter en fabel.
Någon som har förslag på en fabel historia?
visdoms meningen är typ, ''Flit ger mänsikan största belöningen'' Hon delade ut en massa olika lappar, och jag fick den. Kul...?

STOR DISS PÅ SKOLAN.

love,love,love,love






Don't wanna fall in love.


Ikv ska jag vara med rassemusse.
Bloggar sen

We against the world.

Hej världen!
Dagen på skolan har rullat på ovanligt snabbt för att ha varit en tisdag. På morgonen hade vi svenska, Minns inte rikgtigt vad vi gjorde. Pluggade på somvanligt typ;p Sen SO tränade på pjäsen till redovisningen. På lunchen så satt vi ute och solade och åt glass. Myyysigt. Sen tyska i 2½ timma. Inte kul säger jag bara..):
btw; blev inget att åka cross idag. Vi ska ta det på torsdag :) (kanske tar med kameran!)
detta får bli ett bildlöst inlägg, pusshej

We are going down.


Kvällen mys outfit.
Idag har jag kört på helenas lillcross. Vi kom upp i typ 60km/h. Vi ska köra imorn med!  Fyfan vad kul det var! Fast nu så fryser man ganska mkt, efterssom det var ganska kallt i shorts och tights som blev aldeles leriga. Men värt var det!


.

Nej.
Jag orkar vill inte.

mcc i fredags.

Cyklade till ersboda och handlade;) elllerrr? hahahahah.



myste i juliettes rum.



Bjuder på skabbhåret.
bilder tagna från juliette.

All time low♥



Helloooo. Igår/idag var fint.
När jag och annie kom hem från stan så gjorde vi asmysig middag! Sen så kom fina, vi gick ut och gungade. Sen ringde vi rassemusse. Gick till honnom och snackade, sen drog vi ut igen och satt ute å dagiset och snackade. Men det blev kallt, och vi gick hem till mig. Bäddade ut en madrass på golvet och så satt alla på golvet/sängen och bara hade almänt mysigt. Vid kvart över 1 drog rasmus hem i mörkrett ahah, Sen sov vi. Så vi somnade ovanligt tidigt vid 2 typ, eller jag och fina låg på madrassen och snackade ett tag innan vi somnade. Då jag och fina vaknade låg annie fortfarande och sov, så vi fikade och fixade oss sen så vaknade hon. Vi drog in mot stan och käkade glass. Sen for alla hem och jag åt middag på 3 kronor med familjen och drog upp på sjukhuset och hälsa på farmor. Jusst nu så har jag en sovandes katt i mitt knä. Hon är så söt♥
pusshej

I'm gonna break your little heart.


Hello på er alla. Idag har jag varit med annie, blev väckt av att hon ringde;p Då hon kom åt vi frukost och fixade oss. Sen drov vi in till stan för att köpa ben&jerrys, Så gjorde vi det men stannade lite längre och gick runt och träffade amanda. Sen vid typ 5 tog vi bussen hem, Och sen när vi kom hem så satte vi oss vid datorn, sen så märkte jag bah MIN MOBIL ÄR BORTA!! Så jag sprang till hallen och drog på mig skorna och sprang till busshållplatsen(bussen vänder typ där jag bor.) så när den vänt och kom för att skulle köra mot stan så sa jag att min mobil var typ kvar. Så kollade vi där jag suttit, och så lyfte bussshaffisen på sätet, och så hittade han en mobil. men det var inte min! ;p så jag gick in igen, och då jag kollade under data stolen..vad hittar jag? Jo min mobil såklart - -'' Smarttjej_jag_nat.

This is the time of our lives

GOD EFTERMIDDAG!!
Min fredag har ägt, Asså vet inte varför så mycket men jag har gjort saker hela dagen värkligen. Och hela klassen har varit på jätte bra humör!:D
På morgonen så hade vi so, Jag juliette emelie och robin repade igenom våran pjäs som handlar om hur kvinnorna i grekland blev behandlade för länge sen. Haha, Istället för prov så får vi redovisa hur vi vill. Och efterssom vi äger så mkt så tog vi att vi skulle göra en pjäs! Sen vare gympa, Hände en sak. Eller en viss lärare var helt jävla idiotisk så vissa tog illa upp, så det slutade inte så bra. Men vi ska maila micke och berätta sen så får han snacka med läraren...(efterssom han inte kan ta oss seriöst.) Men aja. Lunch vare som gällde sen, på lunchrasten så gick alla och köpte chokladbollar+festis. Sen så la vi massa festisar i en hög så hoppa erik på dom, hahah det smällde lagomt högt i klassrummet ;p Sist men inte minst vare NO i 3 timmar, Men efterssom 7tokyo äger så gick det jättesnabbt. På rasten drog jag oskar och filip ut och oskar bånga trockadero på 3 sek. Cool kille ;p Sen hade vi matteprov på no'n? s: haha, ja men det gick väll sisådär.. Men jag tror jag fixart! Ahmen sen cyklade jag hem med erik och jonte, Vi stannade vid en bro och gjorde värsta planen att vi ska åka gummibåt i ån i sommar, fifan så nais! :)

Bästa tokyo♥

och stekarmicke såklart! ;)

Watching this world pass me by.


Sometimes it feels like the
worlds on my shoulder,
everyones leanin' on me.
Sometimes it feels like the worlds
almost over,
but then he comes back to me.

Titta vad jag fått hemskickat från italien!



I'm blue


hehe, wiliam är ju cool. Och nu ska alla se så han får 2000visningar : D

grattis till älskling!♥

hellloooo, förllåååt för min lilla bloggpaus. Men ehh. har inte pallat uppa pga mitt liv äger. 
Måndag: Skola igen, pallar inte skriva mer en att robin började i klassen. (igen fast han gick med dom i 6an då jag inte gick ;p ) Efter skolan drog jag och mötte annie, vi köpte present till fina och sen drog vi ut och röjde runt med glass i handN (mmaaaaagnuuuum<3<3<3<3)
Tisdag: Hade skola och allt rulla på som vanligt. Efter skolan for jag in till stan och träffade fina och tommy. Vi gick runt på stan tills fem, sen följde jag med fina hem till holmsund och bakade tårta, eller insidag (utsidan gör vi idag)
Idag: Skola;p Oskar, filip, robbin och jesper hade typ inget liv så dom satt och skrämde livet ur mig (vilket inte är så svårt.) Hela lunchrasten...Men efter skolan så drog jag till stan. Solade utanför operan och väntade på finas mamma. Sen så åkte vi till holmsund och hon lämnade mig hemma hos fina, för fina har utv samtal. Och sen jag kom hem har hennes kattunge Max varit jättegosig. Och då menar jag värkligen gosig!! Han lägger sig framför datorn och dampar typ;p Men nu ska jag sluta skriva. Och ja  jusste!!!! IDAG ÄR FINA 15 ÅR!!! GRATTIIIIIS ÄLSKLIIING!


haha, var vi inte underbart söta? Och andrea är söt! ♥

I will look after you

Hej, idag for jag in till stan och var med fina. Köpte mjukglass och smink<behövdes!!
Idag har det varit världens underbaraste dag!! Solen har skinit och massvis med snö har smällt bort, jag kan se gräset på kanterna av cyckelvägarna! haha, Men jag och fina har gjort en bok där det står alla saker vi ska göra i sommar, och alla mäniskor vi ska träffa och alla ställen vi ska besöka osv osv. Jag taggar sönder sommaren! Sen solade vi på min ballkong och gick ut på en promenad och satte oss på ett tak och solade ennu mer ;p


Min bbe♥

All I ever wanted was you

Det är massvis med sol ute idag. Och jag måste plugga*saaaaaaaaadfaceex1000000* Men jag tror att jag kanske ska dra in till stan med någon och köpa mjukglass för att det är typ vår. Sen medans jag väl är i stan ska jag köpa smink :D Men sen måste jag hem och pluuugggeeliplugga. ahahahaha.

No one



You can help me forget the pain
That I feel deep inside
Let me shed these tears
Let me just be with you

Goes without saying


Nu ska jag se film med migsjälv och sen sova på mitt golv som är täckt med madrasser.
Ibland så är livet underbart;p

.

brb.
Far till fina


som förlåt för min dåliga updatering bjuder jag påå...

...EN LISTA!!

Kompisar:

Vem är din bästa vän?: Vet inte, alla mina kompisar typ :)
Vem smsade du senast?: Fina
Vem smsade dig senast?: Fina
Vem av dina kompisar har bäst humor?: No idea faktisk
Vem vet allt om dig?: Ingen, inte ens jag ;p

Om dig själv:

Ditt namn:
Elvira
När fyller du år?: 17e okt
månadstecken: vågen
Ögonfärg: blå/grå/grön
Hårfärg: bruun
Frissa: Jusst nu  utsläpt och lockigt ;p
Vem älskar du mest på denna jord?: Ingen aning.
Vad är bäst med dig?: hahha, vet inte. Typ inget ;p
Vill du åka till något varmt land?: Yeaaaaaaaaah
Favorit band: mcr<3<3<3<3 asså nej. jag får inte börja igen..
Vad har du på dig?: underkläder pappas tröja linne och mjukisar
Gillar du att sjunga?: för migsjälv


Kärlek:

Är du kär?: vet inte, ååhh. förvirrad
Har du ett förhållande?: Med min mobil. Ja!
Är du svårflörtad?: jaaaa. eller. nella säger det.. AHAHA, OCH NEJ HON FLÖRTAR INTE MED MIG.
Vad är bäst med den du gillar/tycker om?: Ehm.....allt?
Skulle du kunna byta bort ditt ena finger för att få den du älskar?: Jora


Fyfan.

Alla snackar om 14 åriga linnea nu för tiden typ. Och alla lixom, åhh jag fattar inte hur dom kan snacka skit om henne och ge henne fåligt rykte blablabla. Jag vet en exakt lika dan cituation för en jag känner. Och den saker är inte stor alls i tv fast det är exakt samma sak. Och alla går runt och snackar skit om det, även dom som sagt att det är så synd om linnea. Ni är bara så patetiska och kan inte inse hur svårt den perssonen har det också. Ni är ju fan helt jävla blinda. Och när jag skyddar perssonen från allt jävla skitsnack så säger ni bara emot, eller blir tysta. Åh, ni är bara så jävulst täntiga och fega för att inse hur dumma ni egentligen låter. ''Åh vars är världen påväg..'' hör man hela tiden. MEN DET ÄR JU NI SOM GÖR SÅ ATT DET BLIR SÅNT JÄVULSK SKITSNACK NI MED. idiotjävlar.
En video till som som inte fattar.


Och när jag säger exakt. så menar jag exakt. och inga undantag.

You give me hope

3bilder från mcc som jag tagit av elin



HAHAH DRICKAN, den var asgod<3<3<3

Sleepy?


Haha, såhär har jag sovit inatt. Så jävla härligt! 2 madrasser för migsjälv+3tecken+massa kuddar. haha, Jag fick bara lust typ;p Så inatt har jag sovigt ashärligt, en vad jag brukar. För jag hatar min säng, den är jätte liten ):

Don't waste my time.



tuff shej. Ja vi vet!

when you walk away, i count the steps that you take.


lol


When it rains.


godmorgon folket.
Jag vaknade ovanligt tidigt idag, så jag har jusst sett Another gay movie, Jag såg den i somras med fina en gång. Men det var typ den första jag såg på voddler så;p Idag ska jag fara in till stan och träffa fina och rasmus, Det blir nog finfint. Sen ikväll ska jag vara med Juliette och Elin=MCC åh, typ våren 09♥ Vettefan vad vi hittar på men det blir säkert kalas<hahahhaha lol. Men pallar inte skriva så mycket mer jusst nu, hoppas ni får en bra..äre onsdag idag?:s aja hoppas ni får en bra dag iaf puss

I'm tored in to pieces



Klippte luggen, men det failade lite..Men det växer ut endå;p
Jag har ett fint hårband, and ju now it!!

FINN ETT FEL.


Tagen av Juliette

Everything is still a blur

Nu bjuder jag er på bilder som jag har tagit sen då jag var med fina, hittade lite bilder och tänkte att jag kan bjuda er på dom

missee♥

hahaha, titta formen på den!

När vi väntade på bussen fick vi värsta vårkänslor!

I'm trying.


Jag måste fara till tokyo innan jag dör, så äre bara.
(Och tuggumit/tuggumipappret och leksaken har jag fått av fina.)
Nu ska jag se på film och knarka ibumetin. Muuuumma.nat. Hatar att vara sjuk):

If it's a broken heart then face it

Jag har glömt att säga att jag var på bio igår, Jag såg draktränaren med lillebroder storasyster och fader. Den ägde! :D 


-

HAHAHHA, gissa vem som sovit 14 timmar inatt?
Jag somnade klockan 7 eller snarare 6 igår. Min mun typ dödade mig och min feber brände ut mig. Jag minns knappt hur jag tog mig till sängen:s Vaknade hela tiden av att hela jag hoppade till av någon konstig anledning, Kändes så grymt äckligt. Men idag ska jag bara vara hemma och bli frisk, pallar inte vara sjuk hela lovet isåfall tar jag fan livet av mig haha;p
(ingen bild jag kan bjuda på nu.)

lejonkungen


Detta blir kvällens film, blåsor fulla munnen och feber.
fan.

Happy never after

Hej, helgen har varit finfinafisken! Spenderade den med min underbaraste fina, SOM ÄNTLIGEN KOMMIT HEM FRÅN TOKYO!!♥
Har inga bilder jag kan bjuda på från lördagkväll men den var finfin, såg film sen gick vi ut ett tag. När vi kom hem så somnade vi typ, haha latisarrr! På söndamorgon så fixade vi oss och tog bussen till stan, Inne i stan så for vi och åt pizza på trekronor med ålleee. Sen så drog vi till donken och köpte mjukglass mummaa! Då vi ätit klart så åkte vi till holmsund. Så kom Isak och då gick vi till tommy, vi skulle till konsum och handla chips till kvällen, och tommy skulle köpa mer godis som han skulle he i sitt påskägg. När vi väl kom fram så var teo där helt ensam, Jag tycker det var lite konstigt..För han hade inte ens tänkt handla. hahaha jag lovar han stalkade oss;p Aja, men då joinade han oss. Vi handlade och drog till fina och Pratade och dampa. Sen gick vi ut och la oss på en väg och skulle kolla på stjärnorna. Men der var molnigt=kolsvart himmel.. Så vi fortsatte prata och sen så dansade tommy jätte fint..HAHAHAHAH,åh. jag orkar inte. Men sen drov alla hem och jag och fina såg film och målade naglarna och snackade, Sen somnade hon i soffan där jag skulle sova. Så jag typ låg på henne sen när jag skulle somna för jag såg klart filmen;p Sen vaknade vi typ halv9 och började se en film om mcr;* Haha, jag och fina har det fortfarande fastlåst innom oss. Frank är snygg<3<3<3<33<3<3<3 okej.ska.ge.mig. Men hon skulle fira hennes mormor som fyller 75idag, Så då fick jag skjuts hem:D
Bilder;(bara från söndagen,har inga andra. Och jag har tagit dom av fina.)




Från lunchen.

hihi, jag har jätte platthår..naat.

OBS:COLAN ÄR FRÅN JAPAN!!! COOLT VA?!?!?! MHM, FAST DEN SMAKADE BAJS:(

Jag lekte med snön medans vi vänta på isak. jag knäckte en snöklump med pannan!!! det gjorde ont:(

dom spelade gitarr(stavning?)

Jag försökte hänga med..

Teo på konsum

ja..isak..

han ville inte gå ut, men vi tvingade honnom

coola..

Jag och fina tjockade oss.

(Vissa bilder är jätte oskarpa, men det är finas kamera som dampar.)



You're nothing

Jag bjuder på ett bildinlägg från gårdagen.




Jag och helena äger på att laga mat.


Sen så sjöng vi singstar och såg film resten av kvällen:D

When the world comes down

chacha bloggn
Har jusst varit hos mormor och ätit med släckten igen typ, samma folk förutom farmoråfarfar.  Idag var sista dan jag ser lillkussen fören sommarn typ): gudarns vad det suger att ha en kusin som bor i italien..:(



Bilder från torsdags
Man ser knappt att hon är 50% italienare;p

.

hejhejhejehjehejheje.
Sitter hos helena nu, vi har sett 8mile, den ägde. Vi ska adoptera eminem och ha han som våran storebror:D

lista

TIO JAG.
1. heter: Elvira lovisa widstrand
2. ålder: 13
3. bor: umeå
4. längd: 165
5. bästavän: typ alla mina vänner :]
6. parfym: olika ;p
7. har på mig: pyamas byxor och tjocktröja
8. har kompisar av det andra könet: Många
9. ska göra nu: Fara till fader
10. har bra självförtroende: Näh


NIO HAR
1. har en sjukdom: Yeah
2. har många kompisar: Tillräkligt
3. har pengar på mobilen: Yeah
4. har haft självmordstankar: Har väll alla
5. har vart kär i en som inte känt samma sak: Think so
6. har en kompis nu sedan barndomen: Ja
7. har duschat idag: Ska
8. har vart full: Nä
9. har skilda föräldrar: Yeah


ÅTTA ÖVRIGT
1. vart utomlands: JA
2. vart var du utomlans sist: turkland
3. vem berättar du allt för: Migsjälv, eller haha nä men ingen
4. vem litar du på mest: Migsjälv
5. senaste inköp: ehm..vettefan
6. ljuger om vart du är till dina föräldrar: nä
7. tycker om någon just nu: Njae, vet inte
8. har åkt skidor: Ja

SJU SENASTE
1. du pratade med: helena
2. du pratade i telenon med: Helena
3. smsa med: Helena:s
4. du kramade: kusse
5. du pussade: Vettefan
6. du msnade med: Juliette helena och emelie
7. du sov bredvid: kudden


FEM ANTINGEN ELLER
chips eller godis? godis
bästa vän eller många kompisar? alla mina vänner är typ mina bästa ;p
jeans eller shorts?: shooorts
svart eller gult? svartt
mp3 eller iPod? ipod!!!

Lies stay forever.

Hallå i stugaan.
Har nyss snackat med helena om kvällen, vi ska bada i helenas jaquzzi(stavning.?) se film och sjunga singstar. Åhå vi kommer ha så jävla kul.  Det var värkligen jätte länge sen jag sov i ersmark..): Synd nog så blire inge the gang på lovet typ. Efterssom hjalmar ska till fjällen *sadfacee* Men vi ska typ lana med wiliam, så he bli nais! Imorgon så blire att leta påskägg typ. Haha, åh det är alltid lika spännande :] påsk är ju endå påsk lixom;p

Gårdagen var mysig, efter all jävla påskmat så ringde jag august och vi satt säkert och snacka i nån timma. Det behövdes känns det som, Och någon gång på lovet tror jag jag ska ta bussen till vindeln eller någe. Det skulle vara awesome!

(har ingen bild jag kan bjuda på jusst nu :( )

Get crunk

Hello there,
Dagen har varit finfin. Gick halvdag i skolan, hade svenska då vi gjorde dikter av ord som vi fick, och så klistrade vi dom till meningar typ. Hahahahha, min juliettes och wiliams var you fin vi döpte den till IN BED(bed romance) haha åhh. Men efter det vare sexualkunskap igen, vi hade frågesport och kolla vad vi lärt oss, lol ;p Men somsagt så slutade vi 11 så jag tog bussen hem och träffade lillkussen!♥ vi har ätit ätit och ätit och sovigt. Haha ja..;p

då hon var några månader, Nu har hon nyss fyllt 1

RSS 2.0