all i can do is try.

Söt bild på mig och min snutti. höh

Find a way that i can tell you.

Snart ska jag börja klä mig för att dra till bräntis och följa nyårs traditionen att fara och åka skrana med Wilmas familj, treevligt. Sen ska jag hem och fixa mig för att dra till Wilma. Sen ska vi kolla om vi kan ta oss in till stan på 12 slaget, går det bussar? höh. Iallafall så ska jag börja fixa mig nu. pussen
Nej jag grät inte, det är skugga av min lugg (:

Dag 28 – Det här saknar jag

öh, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva som jag inte redan skrivigt? Men jag saknar sommaren. Inte allt jag gjorde i sommras för jag gjorde typ inget ;o Men typ värme och friheten utan plugg osv. Älskar sommarlov, och eftersom hela 2010 sugit så ska jag ha askul hela 2011. Det kan jag lova c: Är galet taggad på 2011 iaf.

Hey you

tjjaaaa. Hann fara till johan ikv. Vi träffade Viktor andré och ngn till snubbe. Vi såg på waterworld och var typ almänt cp. Hahha trevligt var det iallafall. Fast nu sitter jag och luktar kille. tack johan... :( iallafall så ska jag öppna alla luckor jag missat i chokladkaländern och sedan ta bort sminket och fortsätta läsa min bok som jag fick i julklapp.

Happy


Still counting


kläder jag köpte igår.

You wanna be a star, you have to go far.

sen bilder från  då jag var med helena.





I made it

Bilder från då jag var med wilma.





dag 27- min favoritplats.

Ehm, det har dom flesta redan listat ut säkert men såklart är det göteborg as you know. hahha, Lixom älskar allt med stället. Mäniskorna, miljön, vädret, liseberg, stan osv osv. Längtar tills jag och fina ska fara dit i maj igen, It's gonna be Legen... wait for it.. Dary!

bild i repris. typ 1100e gången.

Your name make my heart skip a beat.

Dagen har spenderats på stan, Köpte 4 tröjor och 3par trosor och ett par nya sidenkallingar att sova i, är redan  förälskad i dom. ehe. Ska ladda in bilder från kameran så fort jag hittat överföringskabeln. puss

Dag 26 – Mina rädslor

Ehm, clowner mörker ensamhet zombies bommul(eh ja.) och att öppna upp mig för folk. < Det jag är mest rädd för iaf, orkar inte läsa upp allt :)

So save your breath, I will not care

Ska snart dra in till stan med min syster och titta runt, så ska jag köpa smink på kicks presentkort in my ♥ hah, sen senare idag så ska vi äta middag hos farmor med hela släckten. Så det blir trevligt.
Taggar prao med betty i västerås höhöhöhöhö :D

tänk dig alla gånger.

TJA, sitter och lyssnar på musik och tänker osv osv. Är skit hungrig och vet inte varför jag egentligen bloggar. Men det gör inget :) Ska nog försöka hitta ngt att äta snart. puss

aioåfdö

Fick lite hjälp av linnea att göra bloggen bredare, DANKE

mina bejbyss


Dag 25 – En första

Ehm, fattar inte meningen :d

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Gråter typ aldrig, sist jag grät var nog mins en månad sedan. Men lixom det är typ då min lilla mugg med ''problem'' blir överflödig och då jag bara typ bryter ihop eller ngt, fast jag gråter oftast då jag har mens så. det förklarar ju lite, hahha.

Tänker tillbaka

gammal bild
Wilma sov hos mig igår, trevligt. Vi låg uppe till halv fem och snackade om massa random saker. Sen hann vi  se 2 filmer och gå till coop och köpa piroger och cola. Imorgon  ska jag träffa helena, vi ska baka kladdkaka. Hahhaa hon ringde mig faktiskt såfort hon läste om min kladdkake bok ;) Sen så ska jag träffa fina och jocke ngn dag i veckan hoppas jag på :D Och sen taggar jag och wilma nyår på fredag. hahah fina nyårslöften vi kom på igår.

Wilma


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Om jag mår dåligt eller ngt så mår jag oftast mke bättre så fort jag fått varit med kompisar och snackat ut eller ngt, om jag inte gör det så tar jag fram mitt ritblock och ritar ut allt jag tycker det kan vara texter eller bilder, eller både och. Jag brukar faktiskt rita i det blocket varje kväll typ, Fast såklart så kan jag rita saker jag mår bra över osv.

MY ROOM


Älskar mitt rum hos mamma, Sen så är det typ ny renoverat : D (random inlägg ohja.)

-

texten♥

Dag 22 – Det här upprör mig

detta är egentligen dagens så jag gör den idag också för ett annat ögonblick var igår.
Det finns egentligen massa saker som gör mig småsur osv, och pallar inte precis räkna upp alla saker men en sak som gör mig riktigt sur är när datorn laggar fast eller bara ngt inte funkar då man värkligen vill. hhaha, då blir jag så äckligt sur.

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Pallar inte komma på något jusst nu så jag tar julafton 2010. Första gången alla typ var på plats. utom morfar då såklart men ah. Det ägde :)
bild i repris. Efterssom hon öppnade alla sina paket så fort så fick hon hjälpa mig lite, hahha.

Over again

Ikväll ska jag och fina se denna film på bio, niiice

En jul klassiker ;)


every day is the same


juljuljul

Fick massa fina julklappar igår, men bästa var nog mcr biljetter hahah jag började nästan gråta av lycka.. Sen fick jag en ny plattong, väska, presentkort, pengar, kladdkakebok (bara att du hör av dig då du läser detta helena c; ) JÄTTE SÖTA ÄLGSOCKAR +lite mer :) Och sen hade jag julkänsla för första gången på flera år igår också, så det ägde. Saknar redan att vakna av att mina underbara kusin kommer och klättrar i sängen och skrattar åh :(

hej glad shey


And I don't want you for christmas.


When I grow up

tror helt seriöst att den här dagen varit den segaste jag varit med om, vaknade klockan 10 någon gång av att Annika kom in och väckte mig. Sen mitt på dag drog jag och min lillebroder till öb och så hjälpte jag honnom köpa julklappar.Har inte gjort vidare mkt idag, typ halvsovigt hela dan för att jag är så svinigt trött.
söt bild på mig elin och cornelia, hahaha.

Dag 20 – Den här månaden

Ehm, vet inte riktigt vad jag ska skriva om min månad, men det har varit kallt i månaden och jag har längtat efter julafton, vilket är imorgon. Sen så taggar jag nyår c:

Dag 19 – Detta ångrar jag

Det finns en massa saker i livet jag ångar osv, Men man kan inte mer en ångra. Så varför ens gå och tänka på det? ta dina smällar, börja om på nytt och se vars dina misstag leder dig. Livet är nog egentligen för kort för att gå runt at ångra, för som sagt. Man kan inte göra något åt det.

Cry me out

ge mig hennes utseende?

4e advent.


Someday

oj, isåg jusst att det är bara 2 dagar kvar till jul. Måste börja få upp julkänslan känner jag :c

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Har inte riktigt ngn födelsedag som jag bah OMG DEN VAR BÄST!!
Men om jag endå måste välja så tar jag nog förra året då jag fick min systemkamera och jag blev tonåring, hhaha. Sen senare på dagen kom Nella vi gick på stan och sen så kvällen så träffade vi rasmus och isak. Vi satt och gungade i en lekpark vid mig och isak och typ dog för att rasmus lät precis som killen som säger ''ingen'' i vem vare som kasta? Sen senare så åt vi glass chokladsås och bananer, nellas favvo ;)

I was a dreamer before you went and let me down


Wish you were here


Just leave

atm så sitter jag och inviger jullovet med frukt lemonad, kärleken.

You still have all of me.

förlåt om jag typ lägger in massa musik hela tiden, men den här låten är bara så klockren.

Ensam är stark.

Dagen var väldigt kort, slutade 12 sen så gick jag till bussen med Alicia, Thoby, William och johan. Sen kom jag hem och såg  tv en stund och sen klippte jag min lugg, är typ nöjd men det lär väll inte bli ngt jag kommer ha förevigt utan mer bara för stunden skulle jag tro. Snart kommer Elin och Cornelia hem till mig och min hals tar livet av mig, kan inte andas utan att det gör cp ont..

TAAAAAADAAAAAAAAAAAA


brb

nu ska jag ta fram saxen och klippa lugg :o

Dag 17 – Mitt favoritminne

Mitt favorit minne är nog då jag var i Göteborg med fina Både för att jag älskar Göteborg och fina, så det blir en fin blandning haha. Men jag minns då vi just kommit upp på vårat hotellrum och vi sprang runt som jag vet inte vad och skulle fota hela rummet för det var så jävla fint (man bodde ju i en sweet c; ) Sen så satte vi oss på den gigantiska balkongen och tittade ner över hela avenyn och typ döpte en fågel till Charlie, åh.
bilden är tagen samtidigt som vi satt på balkongen.

Wait

så sjukt duktig kille!

Dag 16 – Min första kyss

Min första kyss var nog inte vidare speciell, haha. Jag var typ 5år säkert och var ihop med Ludde. Vi var typ ihop i flera år. Men i 3an blev jag ihop med en annan kille samtidigt och det tog slut, haha fin historia.


Genom eld

Imorn så flyger hon och moster upp till umeå från italien, taggat!

castle walls

everyone thinks that i have it all
but it's so empty living behind these castle walls
if i should tumble if i should fall
would any one hear me screaming behind these castle walls
there's no-one here at all, behind these castle walls

Fear

nu sitter jag och taggar peppatkaks bak imorn. Kvällen har varit fin, träffade underbara fina och såg film och snackade osv. Alltid lika mysigt :) Är fortfarande sjuk btw, and it sucks..

lugg?


Dag 15 – Mina drömmar

Jag vet inte om  man ska skriva om sina drömmar som man får då man sover eller typ ens ''mål i livet'' men jag antar att det är typ ''mål i livet'' så jag skriver om det.
Enda sedan jag gick i 5an har jag velat bli frisör, och jag har inte besökt en frisör salong på 3år utan jag har klippt mig själv i 3år. Jag vet att jag aldrig kommer få tillräckligt bra betyg för att ta mig in i den linjen, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Men annars så är en dröm jag har är att bli rik och flytta till göteborg.

That's all she wrote


lite mer bilder

btw så är alla bilder alicias :) kolla hennes och mikaelas blogg

The love you seek


Samson

Holaaaaaaaaaa, Dagen började med att vi såg klart filmen nyckeln till frihet på svenskan, fin film c: Efter svenskan vare NO prov, jag tycker det gick asbra faktiskt, NO i mitt hjärta förevigt ♥ Sen hade vi idrott efter lunchen, var sjuk men gjorde så jag fick g i pingis iaf :) Sen i slutet hade vi fika bufe med klassen, alla hade tagit med massa fika saker och jul saker vi hade till och med en gran med glitter på ;) plus thobys julmix och ton av fika. Ibland så älskar jag bara min klass. Ägde iaf. Sen så vann ju erik mott micke(mentor) i vem som hade godaste kladdkakan, så grattis till han helt enkelt ;p

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Orkar inte byta om till det jag hade idag, men atm så har jag detta.

Dag 13 – Den här veckan

orkar inte skriva om min vecka, men den har varit rolig osv. Bara lite plugg osv, men har varit glad efterssom lovet snart är här! :D

What's my name?


new yourk

holaaa, idag har jag hunnit med att gå i skolan, få reda på betyg, åka på en helt awesome cool centralbuss, varit hemma, åkt och tränat, åkt hem från träningen och suttit vid datorn. Jusst nu sitter jag och lyssnar på kanye wests nya låt. Är riktigt besviken, vf sjunger han?! Han har inte ens bra sångröst, åh blir sur.

Dag 12 – I min handväska

ipod
plånisbokis
helt random papper, typ glosor från början av 8an som jag trodde jag tappat bort.
massa typ grus osv, har egentligen ingen aning om hur det kommer dit..
tuggummi
lazerdome papper som jag aldrig tagit upp, som är lagomt sliten

I would already have you up under my arm.

hej, har ganska nyss kommit hem från betty, vi var på bräntis och åkte på sopsäckar. lodis? ohja.. Aja, sen så drack vi varm oboy och snackade om allt möjligt. Härlig kväll iaf :)

Dag 11 – Mina syskon

Det roliga med mina syskon är att båda två har två olika sidor.
först den normala
och det retarda

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag


gissa vad jag gör nu?


Dag 09 – Min tro

Jag har liksom inte någon speciell ''gud'' som jag tror på eller något sånt. Men såklart så tror jag ju lixom lite smått på olika saker. Det som jag tror på mest är nog att allt har en mening, lixom ödet. För då man tänker efter så är det endå väääldigt små saker som kan ta en så himla långt i livet. Ett jävligt bra exempel jag har är, tänk om jag inte börjat lyssna på mcr? visst, det låter som om inget alls, men om jag itne gjort det hade jag aldrig blivit emo. Hade jag aldrig blivit emo hade jag aldrig lärt känna fina, hade jag inte lärt känna fina hade jag inte lärt känna elin, hade jag inte lärt känna elin hade jag aldrig lärt känna juliette, hade jag aldrig lärt känna juliette hade jag aldrig gått på prolympia och lixom varit den jag är idag. Så ni kan ju bara fatta vad ett litet musik band kan göra i livet? Det är rätt så sjukt faktiskt. Sen så tror jag lite på karma. Inte riktigt att man ska samla ihop massa karma och så, men mer typ om jag är taskig mot någon kommer jag få igen någon gång i framtiden.

On the wing

TJA, kom nyss hem från bion som jag såg med fina, filmet hette Devil. fyfan, kommer aldrig åka hiss i hela mitt jävla liv igen, uuuurs... Aja, sen hann vi snacka om en massa saker, så jävla skönt att bara sitta och prata ut om allt som hänt på sista tiden. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, typ nörda framför datorn. puss

This is how we do.

Hola, sitter och skypar med ngra randoms vid namn carl simon och kevin. haha.. Aja, ska dra in till stan sen ikv och fika med fina i stan sen se devil på bio. Jag kommer troligen sitta och skrika igenom hela filmen, men det lär bli fint. Aja puss

Dag 08 – Ett ögonblick

Alltså jag vet inte riktigt vad som menas med ''ett ögonblick'' men jag antar att det är att jag ska skriva ett minne eller något sådant. Jag tror jag väljer att skriva om ett av mina finaste minnen. Det var då jag och fina var i åsele hos Nella och Jenny. det var typ sent på sommarlovet så det han bli mörk på nätterna, Så då typ vid 2 på natten kanske, så cyklade vi ner till en sjö och lade oss på en brygga. Hela sjön var typ full med dimma och det var typ helt klar fullmåne som speglade sig i vattnet, typ det vackraste jag sett i hela mitt liv. Dock så fick ingen det på bild. Men allt var så perfekt på något  sett.
tänk er typ såhär, fast större måne och mörkare och sjärnklar himmel + lite dimma i vattnet på det.

vafan?


Dag 07 – Min bästa vän

Jag hatar att peka ut folk och vill inte sätta folk i olika fack osv, så jag brukar mest säga att alla mina vänner som jag lixom är med är mina bästa vänner. Såklart finns det vissa som jag känner mig mer en andra, men som sagt så vill jag lixom inte peka ut folk osv. Men iallfall så har jag bestämt  mig för att skriva ut om en av alla mina bästa vänner, och det blir nog Cornelia Ström. Hon hoppade in i min klass när jag gick i 5an. Redan sedan dom första dagarna som kom vi varandra riktigt nära. I mitten av 5an så hade vi kommit så nära varandra att vi lixom inte bara frågade om vi skulle vara med varandra efter skolan eller något sådant, utan det var mer typ, vem ska vi gå till? Vi ställde  alltid upp för varandra och stöttade om det var något. Vi har gått igenom så jävla mycket tillsammans så det går inte ens att förklara, lixom saker som man knappt kan tänka sig. Båda underbara och saker som bara kan få en att falla i bitar. Men när vi skulle börja i 7an så var det som om något bara klippte av vårat underbara band. Jag bytte till en annan skola och Cornelia lärde känna andra vänner osv. Jag minns att jag var jätte ledsen över det, men sen så häde det något som fick oss tillbaka tillbaka. Även om vi inte är med varandra lika ofta som då, så finns vi alltid där för varandra. Och det känns som att såfort det är något så styr ödet oss till varandra, jag menar jag kom hem till henne helt radom samma dag som hon och felix gjorde slut, jag träffade henne helt random förra veckan då det var något som hon satt och grät över, som jag inte vill ta upp här. Men alltså, Cornelia är någon som lixom förändrat hela mitt liv. Hon är en underbar person på alla sätt.

9 december.

drar till fader imorn, vettefan om jag orkar pallra mig till skolan imorn heller. Jusst nu har jag äckligt ont i halsen
om du tycker jag svikit dig, ska du bara veta vad jag tycker om dig jusst nu.

listalalala

50 frågor om mig

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
- har typ inte skrattat idag :c
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- sov <333
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- åt middag
4. Vad hände dig 1997?
- jag blev 1 år gammal
6. Tre ord varför du sist spydde?
- mat tävling. mhm.
7. Vilken färg är din hårborste?
- grön :s
8. Vad köpte du sist?
- julklappar
9. Vad fick du senast i present?
- minns inte
10. Vilken färg är din dörr?
-  vit
11. Var förvarar du dina pengar?
- på mitt kort?
12. Hur var vädret igår?
- vet inte, kallt som vanligt
13. Vart kramades du sist?
- på skolan
14. Vad ser du fram emot?
-  fina i helgen
15. Vad är 15?
- en siffra?
16. Vilken skostorlek har du?
- 37-38
17. Vill du klippa dig?
- nope
18. Är du över 25?
- nej :(
19. Pratar du mycket?
- inte nu, för det gör ont i min hals..
20. Kollar du på O.C.?
- då jag var liten :D
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- nej :s
22. Känner du någon som heter Steve?
- nej, gör du det eller?
23. Hittar du på egna ord?
-  njaa
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
- skulle inte tro det
26. Vad har du för mobil?
- donno :D
27. Vem ringde du sist?
- pappa, eller mamma, NEJ NELLA VARE
28. Biter du på naglarna?
- bara på mina konsitga plast naglar
29. Har du lockigt hår?
- ja, rip plattång (LLL)
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
- my chem 
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- ehm, alla är bra på sina sätt :D
32. Hur många gånger har du svurit idag?
- typ inga, haha har inte pratat vidare mkt idag så
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
- shallashalla
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?

- vad är det?
35. Ska du jobba imorgon?
- nej, antar att jag ska vara hemma hela dagen och bah slappa ;)
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- vet inte :o
37. Vad borde du göra nu?
- vet inte, ta en glassbåt :D
38. Har du något smeknamn?
- en massa 
39. Sover du mycket?
- då jag kan
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
- hm, typ.....harry potter c:
41. Vad ska du göra på lördag?
- träffa fina :D
42. När var du ute sist?
- igår, ehe
43. Har du gråtit idag?
- gråter aldrig, ICE COLD BABY
44. Är du en glad person?
- då jag inte har pms så ja :D
45. Har du roligt nu?
- nej :(
46. Vad äter du helst?
- ehm, choklad
47. Vem var du med sist?
-  vet inte
48. Vad heter din mamma?
- sussane 
49. Vad är hela ditt namn?
- Elvira lovisa tuffing widerstrand
50. Tycker du om någon just nu?
- kanske gillar, eller nej. eller.. jag ve tinte :c

Dag 06 – Min dag

Jag vaknade av att mamma kom in i rummet och frågade mig om jag skulle vara hemma idag, jag han bara vakna av typ halsont så jag svarade ja efterssom jag förstod att om min  hals fortfarande gjorde ont så skulle det nog vara så ett tag till, och jag hade rätt. Aja, sen vaknade jag 12 och gick upp och åt yogurt, (stavning) och såg på julkalendern avsnitt. (måste ju hänga med vafan!) sen blev jag riktigt hungrig och sugen på mat, så jag ställde mig i köket, tog fram en kyckling filé och pommes och stod och lagade mat i typ en timma. Medans jag åt såg jag extreme home makeover, som var mitt favvo program  då jag var 11 typ. Sen efter det såg jag top model. När det var slut drog jag mig in till mitt rum och satte mig vid datorn, som är typ nu. Senare ikv ska jag iallafall kanske baka pepparkakor med familjen appelgren. c:
haha sött seriöst face. Men aja :)

SLUT PÅ BLOGG PAUS.

Okej, nu ska jag fan ta tag i det här och skita i allt annat. SÅ NU ÄR MIN BLOGGPAUS ÖVER. Och efterssom jag missade många dagar av 30 dagars ''listan fortsätter jag som om det är dag 6 idag bara :)

.

bloggpaus.

godnatt, typ.

haha, tror helt seriöst att min mage försöker döda mig eller något. Men ska börja dra mig mot sängen nu iallafall, puss

Dag 05 – Vad är kärlek?

Ehm, det är en fråga jag frågat mig själv rätt ofta. Men enligt mig så finns det lixom olika ''kärleks levlar'' haha låter som väärldens player när jag säger så. Men kolla lixom, då du först träffar någon blir du intresserad, right? Ni kanske kommer närmare varandra på livet och du börjar kanske gilla personen. Sen när ni lixom kommit varandra jätte nära inpå på livet lär  du nog  bli kär. Jag hatar då folk säger att dom är kär i folk och älskar folk som dom knappt känner lixom väldigt bra. Den sista ''leveln'' I det hela är nog älska. Att älska någon är nog det allra starkaste bandet som finns, Då man värkligen älskar någon är det som om man är redo att lixom ge upp allt man kan bara för att få vara med den personen resten av hela sitt liv. Men sen så kan man ju också älska vänner och familje medlemmar. Men jag tror nog kärleks älska är typ det starkaste bandet som kan finnas mellan två perssoner. Jag har varit kär 1 gång i mitt liv, men aldrig älskat någon. Hoppas ingen blev typ sur eller något när dom läste igenom det här. Men det är iallafall min åsikt och jag står ganska stadigt fast vid den.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

aa, dom här 2 åt jag till middag. Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuums ;)

rfgj'åserdf

OMG MY CHEM PÅ MTV♥

Sing

TJA. Drog hem idag från NO'n på grund av äääckelvärk. Ska snart dra till maxi och handla med moder, funderar på att koppla in ps2 i min tv ikv så jag kan spela spel och titta på film hela kvällen, hade suttit fint faktiskt.

I'm gonna take it all

Jag tror nog jag skulle döda för att se ut som någon av dom.

Heartless

Här åt vi julbord i söndags, erkänn att det får en gilla vintern?
myyysigt.

Om jag kunde skulle jag börja om från början.

hola, sitter i mitt rum som jag gjort hela kvällen. Ska snart träffa rasmus och dra ut en snabbis. Saknar att bo granne med Annie oootroligt mke. haha, alla gånger jag gick till henne då jag var sjuk med feber och smittade henne för att vi såg film hela kvällarna, åh. Var så jävla härlig att bara ha en sådan underbar person typ 10 meter ifrån en. Men men, tur att hon inte bor i dorro längre iaf c:

lägger benen på ryggen.

Tror nog att jag aldrig kommer bli less på denna lista.

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar träffades när dom kanske var, ehm 20 något, vet inte riktigt. Har ingen aning om hur dom träffades häller men. Dom har varit skilda 2 gånger tror jag, eller så är det 3. Första gången (som jag minns) var när jag var 2-3 eller något. Pappa bodde i en lägenhet uppe på umedalen och mamma bodde i en lägenhet i hedlunda. Sen så flyttade dom ihop efter ett tag igen och så fick jag och ofelia en lillebror. Då flyttade vi till ett parhus på grisbacka. Innan gustaf kom så hade mamma en häst. (som jag kanske nämnde i ''om migsjälv'') Men vi behövde sälja honom när gustaf skulle födas för vi inte hade tid. Sedan så skildes som sig igen när jag gick i 2an eller 3an. Mamma flyttade till ett radhus på rödäng och pappa bodde kvar i parhuset. Och så är det atm förövrigt också :)

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek var då jag gick i 6an, jag blev tsm med en kille som heter August som bor i vindeln. Minns att jag blev tillsammans med honnom samma dag som jag drog till hemavan. Minns hur jag ringde honnom då jag fastnat i snön ute i skogen varje dag, haha alla som körde förbi trodde att jag var cp eller ngt. Vi träffades lite då och då, har egentligen inte så mycket mer att säga som jag vill skriva här. Men jag minns att jag var riktigt kär i den pojken, haha lät skit gammal. Men inget håller förevigt så c:

RSS 2.0