Stay there


mobilbilder från elevensval idag. Bättre en ingen iaf!:)

Baby, knock me out.

tjabbatjenare hallå. Har åkt massa bil efter skolan känns det som. Farmor hämtade mig och isak på bräntis klockan halv 3. Sen så fikade vi på mios. För farmos skulle kolla på ngt bord, så då medans bjöd hon mig och isak på fika, dåligt? ;) Efter det körde vi hem isak och sedan hem. Och så insåg jag att jag glömt väskan på bräntis. Så vi fick åka hela vägen tillbaka.. Så det tog mig säkert en timma att få komma hem, haha.. Men nu är jag iaf hemma och sitter och lyssnar på the used ur pappas nya ipod  högtalare. Loove it. Är helt fast i the used och mcr igen som jag var då jag var liten. Kan aldrig bli less:c

It dosen't ever matter.

Tumblr_livwsagvdj1qcb2bjo1_400_large


All i see is you.

skrev värsta mke men det försvann. :(
Men iaf så har dagen varit asm. Vann kukskulpterar tävlingen och tjej/killsnacket efter lunch var kung. Efter skolan drog jag te stan och träffade wilma. Vi kikade lite på olika affärer sedan vare waynes som gällde. Köpte en caffe frappe. Dock var den inte så god. Men man måste ju prova? :)

I can't feel this love.

Ska såklart inte glömma att blogga på min egna blogg även om jag och alicia driver en blogg tillsammans. Men ni kan nog inte förvänta er att jag uppdaterar lika ofta. Efterssom isf kommer inläggen se likadana ut, och det är ju inte så kul? :s Men nu ska jag se på lejonkungen iaf och göra fika. puss

hoppas ni saknat oss? ;)

aliciaelvira.blogg.se is baaaaaaaaaack.

Who put the words in youre head?

Sitter och har damp för att alla jävla koder ska vara så fuckade.. åh. Skulle träffa wilma andré john och klara och se film. Men efterssom john inte är inne på fb så kan jag inte snacka med han, så det lär troligen inte bli efterssom det tar ett tag att ta sig till ch med buss fram och tbx. Så det lär väll att sitta hem ikv. Borde egentligen inte blogga nu för jag är så äckligt förbannad. Så bai.
igår på väg till skolan.

she will never get enough.

Kom ganska nyss hem. Dagen har varit skön. Det äger med kärleks vecka, inge plugg. Så idag har jag haft speceng där vi jobbade på som vi brukar. Sen no där vi bara labbade med syror 1timma, sen körde hetastolen. Och efter lunchen såg vi film på so'n. Engelskan fick man välja mellan lekar eller typ skriva dikter. Så vi har inte gjort ngt jätte jobbigt idag. För som vissa redan märkt älskar jag no så det gjorde inget. :)))))
Du är luften i luften jag andas. Du är överallt.

Demolition lovers

Hel folkz. Nu sitter jag och fixar lite med en ny blogg som ni lär se imorgon. Späääännande? ;) Skulle egentligen träffa cornelia idag. Men det blev massa strul så vi ska ta det någon annan dag. Men hitils idag har jag typ inte gjort något alls. Suttit vid datorn och typ snackat med ofelia och mamma. Ska snart se Lejonkungen och göra något fika. Är sjuk och hostar hela tiden, vilket suger. Men ska försöka orka gå till skolan endå för att jag varit sjuk så mycket sista tiden.
(I'm trying
To let you know just how much you mean to me.)
Demolition Lovers

How do you say goodbye
 when you've hardly said hello?

När jag kom hem efter skolan idag så satt jag och provade och kikade lite på min mammas pojkväns kamerautrustning. Blev helt kär i ett av objektiven. Så galet fina bilderna blev.

It was written in blood

när jag gick till skolan imorse. Erkänn att jag är ganska duktig som går till och hem från skolan då det tar en halvtimma?

It's not a fashion statement It's a deathwish.

Alicias bilder från fredagen. (hoppas du inte mindar att jag tattade dom.)
Vi gjorde och gav varandra små pressenter också. Jag fick en pacman handduk, pacman duschcreame (stavning?), röda pricar salva. haha, helena pyntade den med. Och lukt saken ''do not enter'' som ni ser på bild lite högre upp.

I am number four

Såg nyss denna film på bio. Nu ska jag dra mig till sängen med huvud ont, illamående, hosta, snuva och mensvärk. yaaay me.

Dance with the devil

Jag tror jag har sveriges konsigaste katt. Hon är som hon är. Dock är hon söt.
värt inlägg puss.

But it's all gone to waste


Hej folks. Nu sitter jag och dricker festis och lyssnar på musik med min fina katt som ligger och sover bredvid mig. Hade omprov idag, eller aa gjorde A delen. Sen ska jag göra B delen nästa vecka. Men det är enså skönt att ha det mesta gjort. Och jag dör seriöst om jag inte klarar provet. Bläää. Och ikväll ska jag somsagt vara med Lina Alicia och Helena. Har köpt lite småsaker jag ska ge dom. Sen försöker jag tänka ut en bra förätt jag kan laga. Men har ingen aning. hmmm..
beebisen♥

Försent för kärlek.

söt bild jag tog när jag kom hem.
Idag har jag hunnit vara i skolan, träffa wilma och grillat med Isak, Alicia, Oskar, Erik, Tobbe och Alex. Det hela slutade med att alla frös så mkt att vi drog till kvantum och jag köpte present till alicia och lina. Sen gick vi hem. Och nu har jag ganska nyss duschat. Men det var rätt skönt att ta en dag ifrån datorn, som jag behövde. Iallafall så är det fredag imorn vilket jag taggar! Ska laga god middag med mina bruddz Alicia Lina och Helena. Blir säkert badning och film på det sen också.

ordinary thursday

fin skolgård..
älska vinkeln..not. :)

its up to you

You tell me this is for the best, So tell me why am I in tears?

Find a way.

Kom nyss hem från Never say never, satt och skrattade en stor del av filmen. Även om den hade fin handling osv. Men det är lite svårt att ta han på fullt alvar då han ser ut att vara typ 10 år.. Då bion var slut så tog jag och min syster som också såg filmen bussen hem. Vi var jätte dryga som vanligt och typ skrattade och pratade om allt möjligt. Seriöst, ofelia är typ den enda som förstår min humor..

wipe the tears you cry

(you make me sick.)

I'll never love anybody but you

Snart ska jag äta mat. Sedan vid 8 tiden ska jag dra till stan för att möta andrea och se never say never. Har inte så mycket att skriva. Eller jo, ska snart beställa frisör tid, efter 2 år av att jag klippt mig själv, fast dock ska jag färga håret och inte klippa. Vilken färg lär ni väll få se ;)

One more time to say I love you always

jag och min misse nyss. Dagen har varit jätte seg. Eller snarare eftermiddagen, För vi hade hk hela morgonen. Vilket inte är så tråkigt, jag och oskar lagade godaste fiskgratängen även om det såg ut som barnmatsdränkt potatismos typ.. Och sedan efter Hkn hade vi so och senare matte. Vilket var jääätte seeeeeeeegt. Så nu ska jag göra något gott fika och ladda hem någon serie, funderar seriöst på att ladda hem hanna montana om det går...

If this day was the best ever.

Nu sitter jag hemma hos mamma. Kom hit ganska nyss, så har inte hunnit göra mer en fika och sitta vid datorn. Sen så ska jag snart starta musik och måla mina naglar. Jag älskar att fixa med mina naglar, det får mig att glömma all skit och bara konsentrera mig på en sak, vilket är rätt skönt att få komma undan från värkligheten ibland. Men ah, sen måste man ju såklart ta tag i värkligheten någon gång. Även om saker kan kännas förjävligt nu så vet jag att det kommer bli bra i slutet. :) Så nu ska jag sluta försöka låta som en poet och ta bort mitt gamla nagellack. kyssen.

Life is just a joke

detta köpte jag idag efter skolan, och medans jag väl håller på kan jag visa från stockholm med.
Köpte även trosor och tights.

Because the only hope for me is you

Tumblr_lcng3f5wqz1qzx2p7o1_500_large


would you be the saviour of the broken?

love love love, seriöst. Blir tårögd typ.. Ta mig tillbaka, det skulle sitta så jävla fint.

Stockholm

Mina underbara lipsyl♥

.


23:33

Nu är jag hemma. Vart bio ikväll med min fina syster också, vi såg hur många lingon finns det i världen. Åh jag dog, satt och skrattade igenom hela filmen.. Iaf så var det bääst i fredags. Åh, perfekt. Sen så på lördagen for jag och andrea på bio och såg ritualen. Den var faktiskt också bra. Pallar dock inte att vi såg 3 typ kristna filmer på en dag.. Serri, tror jag börjar bli troende snart.. Men iaf, orkar inte skriva mer en så. Ni ska få lite bilder imorgon också, men nu ska jag lägga mig och lyssna på musik. puss
Åh fraaaaaaank, sååå jävla snigg att jag dör. Åh mumms♥

Hejdå till stockholm

Idag far vi hem klockan fem något. Uppdaterar då:)

Is this the thanks i get?


I knew he never would love me back


all I need is a sign from you that you think of me

I jusst precis i denna sekund som detta inlägg publiceras så är jag nog en av världens lyckligaste mäniskor. För i jusst denna sekund kommer jag stå på hovet och lyssna på världens underbaraste band. Det känns nästan ovärkligt att få göra något man velat göra sedan man var 10 år.

i was dreaming of the past and my heart was beating fast

Sitter nu på flyget mot stockholm. det ska bli skönt att slippa denna äckliga stad.

No, it don't feel like sleep. When I'm this alive

Nu har jag packat klart. Taggar sönder att slippa umeå, blä skulle kunna spy över hela staden. Men ska sluta klaga på umeå, för jag tror alla fattat att jag hatar att bo här såå PEACE.

amazing how we got this far


Kärleken räcker inte till


Sugar,we're going down.

Jusst nu sitter jag och ser på skins. Har börjat på säsong 3 och blir smått ledsen över att det är nya människor och inte dom gamla, men det blir säkert bättre när man kommit in i det mer. Idag så var jag iallafall hos tandregleraren uppe på lassa också. Men efterssom dom skickade in min protes eller vad det heter 06 så har min mun ändrats jätte mycket sedan dess så nu är det inga fel alls. Sköönt. Minns då jag var liten och fick sova med en stål lina runt hela huvudet. Såg typ ut som tandställnings snubben i ed ed och eddy, eller vafan det nu heter. Så hon typ fotade min mun sen var det klart. Och imorgon klockan 10 på morgonen så flyger jag till stockholm, sköönt. Och jag kommer troligen inte kunna ha tillgång till internet så ska skriva lite tidsinställda inlägg nu. puss

Letters from Helena

Detta skickade min fina vän helena till mig under lovet

tror jag är den snyggaste på denna jord.


let's dance until the world ends


Near to you, I am healing

Kom nyss hem från Helena, vi lagade god mat och redigerade bilder och var cp. Var bra på att göra det vi brukar helt enkelt. Hade Slöjd, so och matte idag. Allt har typ gått bra idag, Blev klar på slöjden och hängde med på so'n och lärde mig viktigaste sakerna till omprovet i matten jag ska ha. Så nu sitter jag nöjd och äter vindruvor. Fast, jag vill ha jordgubbar.. och sommar.. Ajaaaaaaa, puss.

Just hold me.

Hej folket. Har nyss sett eat pray love. Åh, jag taggar sönder italien i sommar. Ska bli grymt skönt att få fara till sötaste kusinen och se alla vackra landskap och djur. Är så sjukt less på vinter nu så det går inte att beskriva, skola, snö, kyla, förkylningar. Osv osv.  Fast dock kommer jag endå sakna vintern som varit lite, för jag har haft det så jävla kul då man ser tillbaka. Aja, hoppas ni klarar av mitt klagande. puss
mobilbild

22:00


Kittelfjäll från min kamera


Det är dags att vakna, och slå tillbaka.

Jag ikväll. Drog till mamma och fikade, sen följde jag papi och handlade. Nu så ska jag se på skins och äta mina vindruvor, och så ska jag göra en gomacka.

We're ten thousand miles apart


Slutade efter idrotten idag, fett skönt. Så jag Alicia och Lina gick till stan och handlade. Jag köpte mandariner, vindruvor, 2vitamin well och en risifrutti. Dock smakade mandarinerna jätte surt så dom går inte ens att äta. /cry. Senare idag ska jag fika med familjen för mami fyller år. Sen ska jag se om jag hinner träffa Elin och cornelia ett tag ikv efter det, Men ni får ha det braa. puss

Kittelfjäll.

Lite bilder från kittelfjäll som jag tog från wilmas blogg.

Keep movin' on

'Hittade denna söta bild på nellas dator, haha galet söta vi varit. Har nyss släppt ut salo, och Nella ligger och sover som vanligt.. Ska typ göra frukost snart eller ngt också. Sen försöka få upp nella, vilket inte kommer gå så bra. MEN SKIT SAMMA. Och så måste jag ta allergitabbletter annars lär jag dö:c haha, ska sluta skriva saker som ingen egentligen bryr sig om. Så ni får hade.

12:28

Tumblr_lgktmskb901qfgongo1_500_large

Åsele

Nu är jag framme i åsele. Eller ah, har varit här sedan klockan 5. Är ensam för att nellas mamma är och jobbar, och nu ska jag ta med bella till jessica och titta på sköldpaddorna. pusshej

This could really be a good life


I don't want you back.

Nu sitter jag typ halvfixad och ska snart börja packa. Adde kommer hämta upp mig vid halv3 så kör vi mot åsele. Och sen ska jag ta bussen till vilhelmina klockan 8. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikv. Träffa folk skulle jag nog chansa på. Har börjat med lösögonfransar också. Kan visa bild på  hur det ser ut senare någon gång. puss

Life's too short to be sittin' round miserable

MAAAT. Aja, nu ska jag se skins.

Count on me

Är hemma redan nu. Och som vissa kanske förstod så var mitt förra inläg tidsinställt. Iaf så har jag åkt bil i 4a timmar. Så är helt död nu. Hade tänkt lägga in mobilmilder men såklart har jag ingen kabel hos pappa. fml. Men Wilma ska troligen lägga in bilder från hennes kamera då hon är hemma, så då kan jag tatta dom. puss
ge mig sommar tack. (:

Du kliver av, och ut ur mitt liv. Tack för din tid.


Hej folks. Jusst nu sitter jag troligen i bilen on my way home. Och folk får ju gärna smsa om dom vill. 0703150535. Vi ska typ stanna och äta i storuman  på frasses också, vilket lär vara fullproppat där. NAJS? not. Men jag tycker som tur är om att åka bil, typ sitta och lyssna på musik och låta alla 100 tankar snurra i mitt huvud. Älskar att sitta med högsta volymen och lyssna på hellogoodbye. Uppdaterar kanske när jag är hemma vid 10 eller ngt sådant. puss

It feels more than distance between us

y0. Kom nyss in med skotern. Hahah, mitt och wilmas liv? ja. Vi åkte i nge hopp också så vi typ flög 1meter i luften flera gånger. BORN TO BE WIILD säger jag bara. Iaf så vart vi tvingade att dra in för att soppan är snart slut och felix ska köra. Huhu, men ska ju till vilhelmina och vara med Nella och Jimmy, så ska vi åka massa skoter och grilla. Älskar mitt liv♥

sdaf

pjÅeeddzdf

I love, the way you are

damn, damn, damn
What I'd do to have you here?
Wish you were here.

Wish you were here

y0. Förlåt för bara webb bilder osv. Men har ju ingen usb sladd med oss. Så deal with it. Har galet ont i ryggen sen skotern, vet inte varför, men wilma kör ju som en idiot så jag sitter väll och spänner mig hela tiden. Sen när jag kör gåre typ 30 typ tja! Btw, pallar inte världens fulaste tjejer som är här som stirrar sönder så fort man går förbi och typ tror att dom är så mkt bättre. Nej, blir så less på sånna människor så jag tror jag spyr på dom.

I dont know how or why or when

Bloggar för att denna snygging ville det! Hhaha, satt och tittade igenom min bdb och hittade denna otroligt över charmiga bild. Nella hade precis kommit och så åt vi hennes fika som var kvar från bussen och såg spykids. Söta vi varit i livet, ja! Har nyss åkt skoter med wilma, och ja vi är ju inte lugna. Skotern sladdade och typ gled 10m och jag har varit nära på att flyga av 100 ggr. Och sen så kom en polis och hjälpe oss starta den, haha tur att han inte frågade om vi egentligen fick köra c: OCH SEN IGÅR KVÄLL. döör, några skit dryga killar kom och knackade på kl12 och bah öhh det är polisen. Sen då vi öppna så börja dom typ dra världens fulaste raggninigsrepliker.. Typ ''vill ni inte vara med på våran gruppbild''. Anywaaaaay. Alla får ha det så bra. Puss

NELLAAA!!!

MIN LILLEBROR ÄR HÄR:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

There's nothing else I can do but fall for you.

Hej hjejhejhejehe. Har nyss kommit in. Det blev 2åk, men efterssom det blåser som ett cp och är sämst före så pallade jag inte åka mer. Men ska iallafall dra ut med skotern efter lunch hade jag och wilma tänkt. Sen så hade göran lovat att köra mig senare. Har dock fortfarande ont i min mage, kul liv säger jag bara.

Man down

Hej folks. Sitter nu på hotelrummet med wilma och typ gör ingenting. Senare blir det skoter, äver om det är typ storm därute. Har äckligt ont i magen också, as usual dåra? Har ingen blogglust alls, men är snäll och bloggar för er. kisses.

I'd rather rage than sit around and wait all day

Nu är jag framme i kittel med wilma, vi sitter och dunkar musik och borde egentligen fixa oss. MEN WHATEVER. Och efterssom wilma har opererat knät kommer hon inte kunna åka nge skidor, så vi kommer typ sitta på hotellrummet på dagarna, för jag åker endå inte vidare mkt. Och så ska vi åka massa skoter! :D aja, pallar inte blogga mer nu. Puss

scary monsters and nice sprites

hej folket. Rasmus drog jusst hem, vi har typ suttit och snackat i 1000år känns det som. Aja, kvällen började med att jag och cornelia kom hem från stan. Sen ringe vi rasmus som kom hit. Sen satt vi och snackade ett tag, efter det drog cornelia för hon skulle till brattsbacka med hennes fadre. Så jag och rasmus åkte skrana med min crazy dog :c

Satt och lekte keff med rasmus knogjärn, hahah mogen tjej..

12:50

Nu är Elin och Cornelia på väg hit. Lär blogga lite senare puss.

I'm getting good, I'm getting clever

tack för att du finns♥


allt jag hör är bara ord.

hej folkss. Vaknade nyss, har ingen aning om varför jag ens är vaken nu. Men iaf. Ska vara med elin och corre idag.  Vi ska typ hitta på ngt roligt har vi bestämt. Och jag är less på att sitta inne med me myself and I.

fuck what i did it don't mean shit now


Jag vet vilken dy hon varit i

Tror ingen kan ha så tråkigt som jag har det precis jusst nu. Det som gör mig glad är att skins snart har laddat klart, så då ska jag spendera mer tid på att sitta nersjunken i min pimpfotölj och vara almänt lame. Anyway så ska jag dra te kittel sönd-ons med bästaste wilma♥ kommer säkert äga osv.

I think i hate you

Yo maka flow abo ja. Snön smälter som fåääen där ute, ser nästan ut som att det regar från taket. Och så skiner solen jätte mkt, älskar att det är typ vår. Dock har jag inte varit ute på typ 3 dagar. Ehe. Sen känner jag mig lite friskare, så imorn ska jag troligen träffa helena och typ chillidilla. OCH SEN ÄR JAG SKIT TAGGAD PÅ STOCKHOLM!! Far ju om exakt 2 veckor, aweesome. Då ska jag köpa massa kläder och älska livet. taggaa

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider


End of days

ska beställas helt klart.

No hands

Åh pallar inte livet. Vaknade klockan 4 inatt och kunde inte andas och min hals var typ sönder riven. Sen så har vi ingen hostmedecin heller. Så jag fick tvinga i mig varmvatten och honung. Urs. hahha, pallar inte att alla mina inlägg är klago inlägg. Aja, ska fortsätta se skins puss.

I can do it like you


Razorblade Salvation

skulle inte sitta fel alls att vara frisk nu. Pallar inte göra ngt, har spenderat 9av10 procent av dagen i min säng där jag typ legat och tyckt synd om migsjälv och sett film. Fast jag var tvungen att dra på utv samtal, och sen efter det hade jag ingen energi alls. Slängde mig i sängen och tog en powernap.. Inte okej. Borde typ göra värsta c-vitamin kicken så min kropp mår bättre. Aja, ska se var jag hittar cya :)

bad day


stardoll<3

pallar inte att jag alltid ska bli kär i p12spel


Dag 13: Du och någon klasskompis


15:54


Bring me back to life

Bättre bild på väggen. Har typ satt upp hälften av alla bilder. Gick hem efter skolan, och nu är min hals som ett monster, eller att jag typ har ett monster i halsen(?) Iaf, har jäätte ont och hostar som ett miffo. Kul livet är.

I'm running out of time


RSS 2.0