i kiss you and i know, it's love

Nu kommer en bildbomb från helgen.

Fredag då helena sov ver hos mig;

Helena spelar cool

nördar

nörd


Peddo frog i bakrunden

Vi gjorde kvälsfika när nördarna dragigt och så såg vi step up


Lördag, vi vaknade och helena for hem, sen så drog jag till juliette;

Vi var ganska tjocka och fikade



Sen så kom hennes lilla syster och ville bli sminkad och lekte lite model

Sen kom hennes lillasyrras kompis elsa och ville också bli sminkad

Lördag, sen for vi till helena;

Helena var söt som liten.

Vi åt middag

Sen kom oskar och han hittade lite pinsama bilder,så han log och skrattade högt ):

Sen så målade vi alla naglarna (till och med oskar)

Helenade målade oskars naglar, medans oskar målade mina, så mina blev lite fail..

Sen kom wiliam och hjalmar


Vi såg film hela natten.
Vi han se orphan, saw 6, the un born och scary movie och på söndan på dagen såg vi motorsågsmasaken, den var läskig hehe, hoppas ni är glada nu över min generöshet!


do not let them say you aint beautiful

dagens artist är EMINEM


Sit back and relax homey

haha, helena sov över hos mig igår tills idag : D Det ägde. Vi var med rasmus och foppa på kvällen. Vi for till Ö&B och köpte godis. sen for vi hem till mig och tog men massa kort, men min kamera är halvt död så jag kan inte ladda in dom på datorn jusst nu. Jag har hostat hela natten, det tog 3 timmar innan jag somnade.. Så jag sov till kl 12 fast det gjorde helena med :] Ikväll ska jag och juliette och en massa folk sova hos helena, bada bubbelpool m m! Asnajs : D Men nu ska jag sluta skriva och påminna mamma om att hämta ut bilder på ptoprint hahah! Hejdå ♥


En so lektion

Hej, nu sitter jag och foppa och pluggar SO fast nu har vi rast : D
Har gjort en framsida tills foppas projekt, så jag bjuder på den bilden

Jag vet att ni älskar den! hahahahhahaha


hehe

upload pictures


hahah jag är ganska rolig ibland...
Alicia har tagit bilden

gårdagens film


Detta var gårdagens film. Säger bara en sak; Jag har sätt många skräckfilmer, men denhär slår rekord bland alla skräckfilmer! Orkar inte berätta handlingen. så jag visar er trailen

Titta inte om ni inte vill!

I'm the geek in pink


(syster på bilden) Idag så ska jag träffa fina! Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men vi hittar alltid på något iaf! Idag är det onsdag, och vi ska igentligen vara i skolan men har man studiedag så har man ;o Haha! Ja jag är riktigt jävla uttråkad, och väntar på att mina saker på farmville ska vara färdigodlade snart, jag blir suuur ): Och så ikväll far jag till mammsen, :) där jag troligen har min usb kabel så jag kan ladda över bilder! *pustar ut* det kommer bli skönt att kunna lägga in lite nya bilder ist för att bjuda på så tråkiga bilder D: och jag hatar bloglovin det suger, typ den sämsta hemsidan ever vafan! haha lilla dampet. men nu ska jag göra ngt annat hejdå!

NAWIE


Åh jag ska lära min hund att prata!!!!

Where'd you go?


Förlåt att jag inte uppdt nå mycket! har inte hittat usb kabeln till kameran och den är oladdad, så jaa jag pallar inte lägga in några bilder på datorn jusst nu.. Idag är det måndag, och vi såg film och hade dans idag. Ikväll blir det väll att sitta hemma as usual. Imorn så har vi sovmorgon till 9 WOHO sen har vi boxning med våran tyska lärare=världhistoriens dåligaste lärare..! Aja vi får se hur det går, och jag suger värkligen på boxning, inte min ljusa sida precis. Och det är skitjobbigt=inte bra för astman, men som tur är har jag ny astma medecin! Och jag längtar as mkt till julafton. alla ljus och mörkret och snön, som regnat bort.. ): Igår var jag med annie, vi satt hemma hos mig vid datorn och var tråkiga haha. Jag har jätte tråkigt jusst nu så jag skriver bara en massa för att ha ngt att göra, och orkade ni läsa allt är ni coola! Till middag blire kamben och ngt. För jag vill inte ha hemagjord hamburgare, det smakar SKIT! Men nu ska jag gå och duscha eller ngt, sen ska jag försöka få tag på cornelia för hon är min korv <3 heheh hejdå

2012 filmen

Denna film såg jag elin och Juliette på bio igår. den ägde! I början var den ganska dryg, men efter ett tag kom man in i den och så började den bli bra, och den är grymt bra jord. Lixom tänk dig att allt är datajort, det ser man ju inte ens! haha tumme upp blire på denhär filmen tycker jag. Och förut trodde jag på det, men efter att särr filmen blev det kanska överdrivet och ja jag tror att det kanske kommer bli en liten förändring men knappast att alla kommer dö. haha aja, som jag sa igår; Om jorden går under 2012 så ska jag dö för världen! Allt för negativ får man ju inte vara haha, eller jag ska vara som Charlie i filmen! min förebild ;)


SO IN SCHOOL

SHA, NU SITTER VI PÅ SKOLAN OCH HAR SO! AWSOMENES HEHE.
Palalr inte ladda upp en bild för det dampar ): makes me kinda saad face ):
haha fast vi har rast nu. så jag ska spela farville nu see yah

2 vackra bevis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett vackert bevis på att min katt kan se ut som yoda :] ♥

Ett vackert bevis på att jag kan vara oseriös ;*****

 


MATTE+JAG= FALSKT HAHA


Jag är snygg jagvet HAHA! Jusst nu sitter jag och fryser och spelar spel på facebook♥♥ Idag har vi haft engelska sen matte, det var väll helt okej tycker jag utom att jag SUGER på matte!! SNart så slutar finasaken, så jag ska hämta henne på stan eller så ska jag hjälpa henne hitta till bussen som går hem till mig hihi. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra D: Men vi hittar alltid på ngt! Okej ska sluta skriva om tråkiga saker nu.
ppppussshejjjsss

i know every move you make


Bjuder på en skogsbild, från början av hösten. I
dag har jag suttit hemma hela dagen. LIV JAG HAR! Hahaha, nämen jag ska ju somsagt träffa cornelia ikväll (om hon kommer ihår att ringa ;p) Och snart kommer mamma och syrran hem och vi ska göra ngn go middag!

oh god, i miss you


Såhär smal var elvira igår. hahaha
Jag mamma och lillebrodern gustaf for till kvantum och köpte choklad, godis chips och dipp, MUMMS! Haha så vi satt hemma och var extremt feta. Så hyrde vi 2 filmer typ rympaporna som min lille bror såg och bed time storys som jag och mamma såg. den ägde! Idag blire att sitta hemma tills ikväll då jag ska träffa min underbaraste cornelia! Som jag inte träffat på typ 100 år </3 Vi ska typ träffa hennes pojkvän och fara till hartan (ug) och jag har aldrig varit där under denhär terminen haha omg.. Men det blir nog kul! Hoppas nu kommer ha en bra dag!♥

love


©

Annie time

Nu kommer ennu fler bilder fast denna gång från min dygn med annie :]


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

okej 3 bilder men men :]

Turkiet bilder

Mäniskor:






















Djur:













Utsikter/natur:




3 av 20 kanor..





NU ÄR ALLA NÖJDA OCH GLADA!!!!


Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholms torg


Just nu sitter jag hos anniebajs:D
Ehm det är snö ute och jag är lycklig över det!!!!!!!! För det är vinter och det äger! Ikväll blir det troligen att vara hos juliettekorven. Vi ska ha filmkväll/natt haahaha. Jag och annie äger och det får vi leva med :] hejochhå nu ska jag gå!

RSS 2.0