And this is how i disapeare.


nu drar jag till bion! puss

I hate this part.

Haha, läste igenom mitt förra inlägg;p
Och jag ska se film med cornelia imorn, jag vettefan vad jag tänkte ;o Men iaf. Ikv så ska jag träffa underbaraste andrea och vi ska på bio och se eclipse ;) smaaack that.

Kiss me, say that you miss me

Hellu, har tittat på jersey shore i 4 timmar. Ska se ut hela sesongen, fast inte ikv. Orkar inte se mer jusst nu :] Sen  så har jag skit ont i min käke, kan inte ens röra min mun typ ;o  Vettefan vad jag ska hitta på sen, Antar att jag ska sätta mig i fönstret och titta på solnedgången med mitt täcke och massa tankar i mitt uppfyllda huvud. Haha, satan vad jag kan låta dramatisk ;p Ikv ska jag träffa bästaste cornelia och se film, Och så kanske vi ska dra till hennes pappa like old times. Åh det är så mysigt!♥

gammal bild
Alla våra planer vi har kan vi lika gärna skita i, du fick den du alltid velat ha.

Yep, I'm back.

Hellueh.
Har varit på sparken med isak och robin idag, vi typ satt och snackade i en timma. Sen drog jag hem, åt mat och sen så duschade jag mirapira. Hon luktade blä efter att att badat i älven så eheheh.

pussssssss

It's youre birthday

Hej folket, Hitils idag har jag sovigt, skypat och gosat med min vovve. Idag ska jag kanske träffa isak+ ngra. Annars ska jag sola, köpa jordgubbar och sova ehe. Sen så sa mamma att vi kanske ska dra upp till vårdcentralen. Åh jag hatar sjukhus.. Åh jag vill ha chokladglass ): Nu ska jag fortsätta göra ingenting.

puss

And now you hang up.

midsommar.


haha jag bjuder på no makeup typ..

sen sa det plums...

ååååååååååh, jag vill till åsele



orkar inte rubrik åsdplkf

Hejsan folket! Ville bara säga att jag inte är död och att min helg har varit asbra, förutom att jag har körtelfeber typ och sover hela tiden och när jag inte sover så är jag som en zombie... eh ska duscha sen sova. hoppas alla haft en bra midsommar iaf :)

förövrigt så har jag varit med denna flicka ikv!

veckan/helgen/jagvet inte s:

Nellas bilder

Det ser ut som jag smetat choklad runt munnen jagvet, men det blev jättekonstigt med ljuset ;p


haha gulliga jag och rasmus kan vara...



Sen så for jag och nella till åsele.

haha, åh vi♥åka bil<3 JAG FICK 2 BUSSAR ATT HEJJA PÅ MIG!!! : D


sen hade vi provat brunutansul på åhlens. och det blev ju...fint..

waste if my time

Helluuh!
Idag ska jag dra in till stan och träffa andrea, blev inget födelsedagsfirande för isak ): Men jag bjuder dig på tårta då jag fyller år, som förra året ahahah ;p Jag och andrea ska sitta på sparken och vet inte vad,
Men det blir asbra säkert! Vet inte om jag tar med kameran, bara ett problem isf... vars ska jag ha den s: Jag vet inte om jag berättat men då vi var på klassensdag så flög en sån där eldflisa på min väska så den började brinna, så bandet gick av ;o Men mamma ska sy ihop den haha. OCH FÖRÖVRIGT ÄR DET 22 GRADER I SKUGGAN!!
förövrigt så är min mobil fin.

älgbajs<3

liv..........

ALLA SOM LEVER FÖR MUSIK GÖR DETTA !
TYCKER DU OM :




Britney Spears: BRITTAN JA
Darin: neeeeeeeeeeeeejjejeeeeeeeeeeeeeeej
Gwen Stefani: kosntig s:
Michael jackson: BEAT IT YEAH.... eh, vet inte

Tokio Hotel: nejejje
50 Cent: yoyoyoyoyoy...........yeaaaaaah......okej...ja.
Linkin Park: åååååååååååååååh jaaaaaaaa!
My Chemical Romance: ÅH JAJJAJA ÅHJHHHHAHAHAISÅFDÄPS JA
Eminem: JAA
Justin Timberlake: jes
Mika: falsk_sjungarn irl
Ebba Grön: va?
Muse: blä
The Ark: bögis



Green Day: ibland

Kent: ibland
Plain with T's: åååååååååååååååååh ja<333333333
Avril Lavigne: ihihihi.. ja
Nightwish: Vet int s:
Modern Talking: va?
Bob Marley: kaaaaaaaaaanske
Tupac: ibland.....ehe
Timbaland: ja
Simple Plan: ÅH JA, MINNEN
Fall out boy: kanske
Alicia Keys: njaaaaaaaaaaaaa
Rihanna: JA

Bullet for my valentine: jaja
Beyoncé: najjaewaaaaaaaaaaaa ja
EMD: HAHAHA NEJ
Fergie: ÅH JA
The last goodnight: va?
She wants revenge: va?
Panic! At The Disco: jaaaaaaaaaaa
Iron maiden: hhahahahah wilma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Snook: ja
Dragonforce: är inte det ett spel?!
Red Hot Chili Peppers: IHI MINNEN!
Hardcore Superstar: va?
Neverstore: åh jaaaaaaaaaaaaaa
Sofijah: jaaaaaaa........bara för att hennes texter är sad.....
Christina Aguilera: ne
Paramore: ÅH JA
Amy Diamond: HAHA jag_f10a!!!!!!!!!!!
Chris brown: JA
Mange Schmidt: Ja...
Jason Mraz: ÅH JA
Nanne Grönvall: HÅLL OM MIG HAHA
Jonas Brothers:
fail_band_lol_jag_fattar_inte_varför_jag_gör_såhär_
Sanna Nielsen:
neeeeeeeeeee
Justin Bieber: MY BABY BABY BABY OOOOOOOOOOOOOOOOOH<3<33<3<3<33<3<3<33<
Soulja boy: KISS ME TELEFONEN NGT!? JA GÖTEBORG
Cody simpson: va?
Eric Saade: MANBOOBS
US5: va?


ehaöoaw :)

Far hem idag, ska bli rätt skönt att få sova i min egna säng ;p

Ändrade planer.


stannar i åsele tills imorn!

ekfjpoa korv.


jag och nella äger, så var det med det.

idag.

fixa mig, fara till sjukhuset och träffa farmor. Fara till åsele.
uppdate; packa....

Pump it up.

Hej, jag fick bara lust att skriva en massa nu.
Jag orkar inte sova, så jag sitter och tittar på tv. Har varit ute på en jätte mysig promenad i regnet med Nella och Rasmus. Vi satt i en lekpark och snackade massa och sen gick vi vidare med våra paraplyn till statoil och rasmus köpte cola och glass och godis. Sen så följde dom mig hem. Och här hemma är det inte vidare roligt, typ ser på tv tänker och vill följa med nella till åsele imorn, åhhhhhhhh åsele♥ Imorn så måste jag träffa isak och snacka, satan vad länge sedan det var jag snackade med honnom, på riktigt lixom. Sist var typ i skolan ngn gång :] hehe, sen gick jag runt med hans mössa idag, eller det är inte hans mössa utan det är min nu egentligen. För jag fick den :)

jag har kämpat
jag vill inte ge upp min vän
men allt går åt helvete
jag faller igen
som att vara inlåst i ett rum
utan något ljus
så känns de när man vet att man aldrig hittar ut
denna gropen är djupare än någonting annat
jag tittar på klockan
men tiden har stannat
tiden har gått ut
jag måste här ifrån
jag slänger mig på marken och tänker på igår

We won't break

Orkar inte blogga.
Tar typ en bloggpaus tills någon dag.
pusshej

BARABAPAPAPAAAAAAAAAA.

jag och nella har jusst varit ute och hoppt studsmatta med sopsäckar, vi typ pissa på oss haha.  Nu tittar vi på läskiga videos på youtube med hyppnoser och skit haha. orkar inte skriva så mkt, pusshej

dirty,dirty, rich

nu har nella kommit, ikv ska vi lana gsm och cs he blir finfint! :)

lilldivan ;p

atm


Will you tell all of youre friends?

jusst nu spelar jag gosupermodel och har jätte tråkigt. Ikväll tror jag att jag ska äta jordgubbar, glass och spela gosupermodel med nella och se på tv. Det blir nog fin fint, Och imorn så kommer nella till umeå under dagen. Blir stan antar jag, sen så ska jag vara hemma med familjen och äta godis och se på tv :] Och min bloggning kommer vara ganska låg under sommaren, men jag måste ju få ha det kul endå :)

yeah :D


500e inlägget

Hej folket.
Igårkväll jag jättemega mysigt! For hem till helena med oskar, Sen så lagade vi lassange och wiliam och robin kom. Och så kom sofia och tiggde mat av oss;p Sen skulle vi dra hem till fredagsvägen och se film, så skulle helena åka på sofias moppe, men jag och sofia var så onda så vi åkte iväg (aa) sen så ringde helena och sa att sofia behövde hämta henne. Hhaha, Så kom linnea och var med oss, Sen så såg vi nighmares on blabvla, aja det vbar ngn skräckfilm. Och jag skrek sönder as always.. Sen så for robin och oskar hem med bussen, Och vi började se kick ass. Men vi han inte se klart hela, så jag helena och linnea for till bagarsrugan (helenas typ lilla egna ''lägenhet'' som är ett hus vid hennes farmor ;p) Och så åt vi vatten melon och snackade. Sen for linnea hem och jag och helena snackade lite mer och sen sov vi :)

bilderna är tagna från Linneas blogg.

drar snart till ersmark


Homecoming

Godmorgon,
Vaknade jusst av ett jätte konstigt ljud. Asså som någon snarkade hur högt som hällst. Jag bah, wtf vem snarkar så jävulskt högt? Så jag gick ut och kollade i alla sovrum men ingen är hemma, så märker jag att det är någon cp maskin. FYFAN vad jag är less på byggarbetarna, dom gräver upp alla jävla vägar där jag bor. Lixom, måste dom ta allt samtidigt? åhh...... Och att dom är här så tidigt på morgonen? och tänker inte på att folk sover? jävls idioter, I rummer jag hade förut så ät väggen lixom rakt ut mot vägen. Så när jag skulle lägga mig så körde dom utanför och byggde? lixom, dom kan ju fan inte jobba klockan 12 på natten en vardag? RAKT UTANFÖR HUS?!
Ja, tack vara dom cpna så är min dag förstörd. Vill bara sova och vakna imorgon ):

weheartit


It brings me tears to see you

hej igen,
Jag har sovit hos fina inatt dom ni nog vet. Jag fina och tommy tältade på finas gård, vi såg film först fast hennes pappa tattade datorn.. ): och sen så grillade vi, Fast det var ju något jävligt med mygg så vi dog, och fina fick seriöst 50 myggbett.. Och då satte vi oss i tältet och sen sov vi, men jag vaknade klockan 7 typ av att det spöregnade. Så jag fick typ tix och la huvudet under kudden och somnade om. Sen så vaknade jag typ 9 och då slog vi ihop tältet och bara degade till klockan 1 typ, jag var helt död orkade fan inget så fort jag såg en soffa eller säng så la jag mig och sov, ehe. Men vid 3 typ kom mamma och hämtade mig och fina och jag fixade mig, sen for vi till stan och åt middag på easten palace. Sen så for vi till bion så mötte vi liam och tommy och såg Dear jon, Den var faktiskt bra. Men det var hämskt och jag började gråta.. ehe, 3e gången jag gråter i en film!! OMG

Unwritten

tillbaka från en ägig kväll/natt. Sov i lisas frigge med lisa isabelle och ludde, vi såg donny darko. Jag sket typ på mig.. ehe, och sen satt vi datorn och var almänt cp sen så snackade vi typ och sov. åhåå, Ikväll ska jag dra till fina och se film och tälta på hennes gård, så ska vi grilla och mysa :) puss på na<3 håller faktiskt på att ladda kameran så bilder ska ni få, tro det eller ej, fast det kommer säkert sluta som alltid med att jag typ inte orkar fota och så tar jag finas bilder ehe... Har massa myggbett sen fredags, spring aldrig runt i genomskinliga tights på kvällarna säger jag bara.

jag atm, ska fixa håret snart. puss

har tråkigt


I see sunset in youre eyes.

Hej folket, har alla haft en bra första sommarlovsdag? Det hade jag iallafall! Fikade med familjen efter kyrkan, sen drog jag till stan och träffade Fina andrea tommy och lukas, Vi var på tivolit och åkte, men alla blev typ less efter ett åk förutom jag och andrea, så vi var hardcore och åkte som galningar! Sen så träffade vi ida, hon var med Emil och massa fler. Sen så drog vi till donken och åt mat, Sen så for jag andrea och lukas till sparken, och så var jag asamega ball och cyklade på lukas cykel i polen, eller ja det är en grop som är konstig som man åker i, men jag kallar den polen (aa) Så jag var jätte cool, sen så åkte jag ner för en backe där och det fanns ingen bromms alls så jag höll typ på att dö o: så mina skor blev slitna<////3 Sen så for jag fina ida emil och några av domms kompisar till bölesholmarna och grillade, det vart skit myggit. Så vi drog hem ganska snabbt, Efter det for vi till en gunga på rödeng och gungade och träffade isak robin och oskar, men dom var tråkiga så jag och fina drog hem och såg film, men fina somnade jätte snabbt så jag la mig och sov jag med ;p


For all of the plans we’ve made


But i just marching on.

I have the days I break,
And I have the scars to prove it,
I have the bonds that we save,
But I have the heart not to lose it.

:)


Jag tänker inte låta det du gjorde påvärka min sommar, fu

Cookie monster.

skrev jusst ett långt inlägg men det försvann..
Men iallafall så kom jag jusst hem från stan, och ikväll blir det tivoli! ;)

Congratulations, I hate you

SOLEN ÄR FRAMME, och jag är typ ledsen.. :o
Idag var det sista dan i skolan, jag vill typ inte ha sommarlov, fast endå.. Åh jag kommer dö för av saknad till alla i klassen. ): Men jag längtar endå till sommarlov, fyfan vad skönt! Och idag så har vi städat bort allt typ, skåpen tvättat bänkarna sopat, lämnat in böcker, knippsatt upp lås. Ehe...jag glömde inte alls min nyckel? :s Sen så hände det en jätte as mega äcklig sak inatt, uhu.. Orkar inter skriva den här för då kommer alla bah lol tönt. Men aja, vill inte sova i mitt rum efter inatt typ.. Imorn så är det skolavslutning klockan 8 i stan, jag kommer typ dö då vi ska säga hejdå till lina (läraren vi sjöng till.) Hon har typ varit våran extra mentor den sista veckan, för vi har typ gjort allt vi kunde för att få vara med henne denhär veckan. Men ska sluta skriva en massa nu och göra något annat ;p

imorn ska vi göra ett ''shema'' haha ;)

2 saker som förstört min kväll.

robin och isak sms bombade mig. Han inte få det på bild men hade rensat ner till 60 typ, då ska såklart det komma ennu fler, och robin säger nu att han skickade 400 så ja, det kommer nog bli lite små bomber då och då. Och jag orkar inte ))))))): Btw, så ska måste robin och isak ränsa bort dom imorn :)

Mitt överstökiga rum, syns inte så bra på bilden. men om man ska gå på mitt golv måste man typ gå på min säng för att inte kliva på något.. Och jag orkar inte städa det nu :] jag som storstädade i fredags och var borta hela helgen..

Still around

Jusst nu sitter sjuka elvira och snackar i skype med isak och tim, dom är ganska tråkiga för dom säger inte så mkt hahah. Imorgon ska vi städa ut klassrummet...blir sad faceeeeee, vill inte börja i 6 8an :(

uhu

sjuk och har feber, vill endå till skolan, tänk att imorn är det sista dagen vi riktikt kan kalla oss 7tokyo. blir typ sad face):

klassens dag

Bilderna har jag tagit från alicia :)

the erbins ;p

ja, jag gör face på båda bilderna, och det ser ju inte snyggare ut utan smink häller

om headern

fixat lite nytt till bloggen. Vet inte hur jag vill ha min blogg jusst nu, världens beslutsångest ): Men iallafall så får det vara såhär tills vidare!
btw; ser ni den inte, tryck f5

Do it

En blöt elvira har kommit hem efter dryg frilufts dag, Först körde vi någon cp med cp saker, och jag blev arg för att dom vissa fuskade, Men aja :) Sen hade bi lunch och det var mackor och saft, sen så tog jag saft och blandade ner energidricka, coca cola, docktor pepper, multivitamin, regn, passionsfrukt läsk och saft såklart :) Och efterssom jag är tät i näsan kände jag inte smaken och drack upp det s: alla andra bah, omg grosss! Sen så började jag må illa ): Men jag överlevde (a) sen så körde vi brännboll, vi ägde då man skulle ta emot bollarna, men sen när vi skulle skjuta sög vi, men vi vann mot melbourne iaf! :) Jusst nu är jag jätte trött och vill bara sova. Men ska göra ett fika sen skriva klart svenskan.

ofelias bild, men jag tycker den passar bra in efterssom det började regna satan på brännbollen.

Here we go


nu drar jag, pusshej

idrottsgala


skulle ladda upp en bild på bdb och..

...detta kommer upp, och jag blir typ tårögd.. saknar ellern):

Nu måste vi dra

Åh vad jag längtar tills fredag!
Skolavslutning klockan 8a på morgonen, sen fika med familjen. Efter det drar jag till stan och går på tivoli med fina, och fler antar jag? Sen så ska vi kolla runt på skolavslutnings festivalen, haha tänk om jag och fina skulle stå på scenen på torget och sjunga kaoroke? vacker syn? ;p  Sen ska vi fara och köpa ansiksmaskerp+ massa frukt och popcorn, och choklad ehe. Så ska vi göra ett sommar shema (för vi har ju en sommarbok, om ni minns det?) Sen så ska vi typ fixa lite i mitt rum och äta frukt och snacka och bara ha det asmysigt som alltid<3 Känns som en asbra start på sommarlovet!

älskling<3

I run this.

Jag antar att dom flesta sitter i skolan jusst nu, men inte jag! Idag så vaknade jag halv 8 och stressade på mig kläder, sen så kom isak så jag gjorde fika och borsta tänderna sen drog vi till bölesholmarna. efterssom vi var så tidiga(för vi cyklade inte med dom i klassen) så satt vi på bryggan och doppade fötterna. Sen kom betty och jag gjorde upp en brasa. Och på första försöket så fick jag upp värsta mega brasan ;) (som dessutom brann höll hela dagen! Sen kom alla i klassen. Vi typ la ut alla saker överallt sen så sjöng vi upp våran sång som vi gjort till Lina, Våran bild och engelska lärare som ska ta ledigt ett år och flytta till stockholm, och inte säkert att hon kommer tillbaka..): Och så började hon gråta jätte mycket och så gjorde betty med haha. Sen hade vi gruppkram. Sen så började folk att bada, Men efterssom jag fortfarande är dyngförkyld sen jag och betty badade i torsdags så undvek jag det. Sen åt vi, och så kom erik oskar isak och la sig på min filt och solade/brottades och så dampade alla ett tag, hahah. Men när vi blev less på solen så gick vi till någon bro och kastade asstora stenar i vattnet så det skvättade 3 meter upp typ s: fyfan, jag blev ju fan blöt typ ;p Sen så stod alla på bryggan och dampade och gungade på den och skvätta vatten och vissa badade. Jag ville bada men jag hade inte badkläder med mig ens så.. Men klockan blev halv 12 och vi packade ihop och drog hem. Så nu ska jag fixa mig tills 6 då vi har idrottsgala och ska äta middag och typ dansa. (det är för 6orna 7orna och 8orna, inte 9orna för dom ha bal.) Det är som våran bal fast vi har med alla typ.  Så nu väntar jag på att mitt hår ska torka så ska jag kleta på smink och klä på mig klännig, OMG.

fråga nella bara.


mästerkocken!

summer.


©by:me

Åsele




Åseles ''stan''

najs..

besegrade ett berg på jennys gård ;)

haha ja vi är ju som vi är.

I'm sick of trying.

oj, hej igen!
helgen har varit asbra! orkar inte skriva om den, men bilder ska ni få. Men inte nu ;p Taggar imorn, bölesholmarna med klassen!

-

Hejjejeje.
om en timme sitter jag på bussen on my way home. Haha skoja. men ja, helgen kommer säkert bli hur bra som hällst. Sen kommer vissa mäniskor få leva med sms bomber, ehe. När jag kommer fram så hämtar dom mig på bussan och sen ska vi äta tacos:)
Dagen har varit finfin. Svenska idrott no. På lunchen så gick jag erik robin och betty och hämtade robins cykel som han glömde på gympan(?) På vägen snackade vi en massa om missvis av saker. Sen så när vi kom fram så hade robin glömt sin cykelnyckel...Så vi fick få och bära på bakhjulet. Hahah, såg nog lite odiskret ut ;p. Sen så hade vi NO, vi disekerade ögon. fyfaaaaaaaaan. Robin och erik var helt galna, medans jag och isak stod och typ skrek. Haha, då jag skulle peta på det (med skallpellen) så började jag skrika jätte mycket och fick typ damp, men det var så jävla äckligt...Och visste ni att pepillerna bara är ett svart hål som går in i ögat? as coolt ju :]

Zombie

godkväll ;p
Har nyss varit jätte mega duktig och städat mitt rum som såg ut som ett helvette, och så har jag packat dessutom! fyfan vad jag äger. Imorn blire åseelee! Nu sitter jag och smsar med folk och undrar vad jag ska göra, tror nog att tvn väntar resten av kvällen, haha. pusshej

vadfan hände med att jag skulle förlänga håret egentligen? o:

NELLA!!


åh, minnen<3

surkärringarna♥


Blame it on me.

Hej sötnosar!
Nu har jag jusst kommit hem från elevensval. Vi hade svenska idag, han klart med alla viktiga kappitel i ''boken om migsjälv'' Och nu har jag bara kvar att skriva 3 för hand. Men det är ju endå ganska lugnt så :) Sen hade vi matte, men vi är klara med allt under 7an så vi körde brännboll! sen hade vi lunch och drog till ev. Ganska härlig dag!
Har ingen bild atm.

skolan.


bjuder på exempelbild, Sitter på skolan och har svenska. Och nu har regnmålnen börjar blåsa bort! hihi, jag kan se solen iaf ;) Efter svenskan har vi matte, men vi gjrode bort det sista igår så vi ska bara slappa och köra brännboll typ, älskar prolle<3<3 Nu sitter robin mittemot mig och spelar wow..Nöööörd :)

hello sunshine

Hej folket,
idag är det onsdag=skola. På morgonen hade vi engelska och vi fick ficka och så städade vi och gjorde en engelska diagnos. Sen var det lunch och då så satt jag och betty och tittade på sweet hahaha. åh<3<3 Sen hade vi matte, vi räknade färgade bilar och gjorde ett diagram av det. Sen så gjorde vi lite uppgifter om medelvärde osv. Sen så slutade vi kl2! :) Sen så drog jag och betty hem till mig, sen drog vi ut och satte oss på en äng och sprängde myggor för att vi pressa för mkt blod i dom ;s sen kom rasmus och vi for ner till vattnet och badade fötterna. Men vi orkade inte vara kvar där så vi drog hem, sen drog rasmus hem också. Efter maten så for jag och betty och badade, trodde fan aldrig att vi skulle göra det, vi satt och tveka i säkert en halvtimma ;p Och satan vad det var kallt! Men vi simmade faktiskt runt lite i det iskalla vattnet. Sen så körde vi hem henne i våran nya bil(!!!) kommer sakna den gammla... Aja, och så hämtade vi båten!
Nu ska jag ta en varm dusch! bye


Snartsnartsnart!!

I will always remember last summer.



omg, jag kan värkligen minnas hur vi dansade klockan 3 på natten till dom låtarna och hur mycket vi garva och då vi rökte vattenpipa och bara hade hur kul som hällst förra sommaren. Kommer kännas hur skönt som hällst att få fara till mitt andra hem i hegen(åsele).
Älskar dig nella!♥

stars are blind.

god..kväll?
haha, anyvaj. Så har jag jusst kommit hem från bion, såg robin hood med moder och syster. Den var faktiskt bra. Fast man blev lite less på att sitta still efter 2 timmar. Men jag överlevde. Idag så var det tisdag, Och asslapp dag. OCH VET NI VAD?! Idag var den sista tyska lektionen för hela 7an. Känns som en stooor börda lättats från mitt hjärta<3<3 Och i 8an ska jag få byta till engelska :) sen på so'n spelade vi brännboll och bara hade det asm. taggar sjukt tills tisdag(om en vecka) för då har vi frulifts dag med klassen och vi ska fara och bada och masssa. Kommer fan aldrig glömma bölesholmarna i höstas. Alla knuffade ner varandra från bryggan, hahah sen knuffade vi ner oskar l med kläderna på, stackarn. aja. Är helt slut nu och funderar på att lägga min framför tvn sista timmarna. pusshej

gammal bild offa tog på mig typ 08a.
hhaha minns hur sur jag blev då hon väkte mig..

RSS 2.0