Dag 1: En person som du umgås mycket med


ennu en till 30-dagars

Dag 1: En person som du umgås mycket med
Dag 2: En bild på dig själv
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll

Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på din vardag
Dag 13: Du och någon klasskompis

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv

Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg

Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En persons om alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar

Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv

Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

Don't let me go.

Alltså jag vet inte vad som hänt, men har världens blogglust. Kanske det är för att min kamera är fullladdad och sitter bredvid mig så jag kan ta kort på precis allt jag gör eller något. hahah, aja ni blir väll bara glada att jag uppdaterar. Btw så har jag snart sett klart jersey shore säsong 2. Så får jag sitta och vänta ett år på säsong 3. FML. hahha eller nej skoja bara, insåg jusst att jag har how i met your mother på datorn. Nej nu ska jag sluta svammla. pusshej eller ngt.
BTW WILMA VI MÅSTE DRA TILL IKSU SNART SOM FASEN!!!! oj påtal om träna ska jag boka ngra pass på simhallen. hihi :D

Hope there's someone

Hej folket. Har nyss kommit hem från middag hos farmor och ska börja läsa i min solo tidning jag fick av mamma.

2 från åsele


somliga


Both sides of the story.

Haha sry för ingen uppdatering på typ 100 dagar. har varit i åsele och inte haft lust alls att lägga ner tid på min blogg. Helgen har varit awesome precis som varje gång. Missade sista bussen i söndags, så jag följde nella till skolan på förmiddagen och sen tod jag bussen hem kl12 så jag kom hem 2. Jag lärde mig fan mke, typ svenska engelska och religion, hah jag äger :) Nu är jag almänt jäääätte död och ska redigera bilder. puss

Club madness

Hej ppl. Pallar inte blogga så mke längre som förut, har ett liv att ta tag i. haha. Dagen har varit aschill. speceng, matte och sist elevens val. Ska vara på bräntis och åka skidor varenda torsdag. Hoppas jag blir bättre på skidor ;s I slutet så åkte jag i en liten backe med massa stora gupp typ, så i sista guppen flög jag ju som satan, höll på att ramla men är bäst och stod kvar HEHEH. Är egentligen sämst på skidor, har massvis av pinsama skidhistorier som jag skulle kunne ta upp, men får ta det senare.

TISDAG

Min tisdag i bilder, eller snaraare slöjd lektion typ.
ritade fint.
blev klar med mina tjocksockar/tofflor. fast, dom är typ sönder redan..
R.I.P kurt. 9:00/26/1-11 - 10:46/26/1-11.

Jag och hugo blev sjömen.

Take over control

Tumblr_lf2284dgu21qbvxwmo1_500_large


You make the rain fall.

tjotjatejnare låångt hår, jag vet. Nella drog nyss härifrån, hennes syrra operera sig idag så hon har varit i umeå hela dagen+ att hon ska sova på lassa. Iaf, vi typ snackade var ute och gick och typ flumma. Sen så fixade hon mitt spotify (smart!!!) Så nu är jag skitglad och hittat massa ny musik, herligt. Nej nu ska jag se jersey shore.

hej cp


Big Girls Need Love Too

Tjaaa, söt osminkad tjej här. Igår så for jag till wilma med cornelia. Fast först så åt jag och cornelia på 3kronor. Sen drog vi vidare till Wilma. Sen kom Andre John och Viktor. Vi drog till maxi och jag och wilma köpte vindruvor och dom andra typ cola, vet inte riktigt :] Och efter det gick vi till johan och såg ngn skräckfilm + ngn komedi. Sov hos wilma så jag blev hämtad typ nyss och nu sitter jag och äter skorpor♥

The Other Side


23:34

Hej jätteotydlig bild som är tagen mitt inatten. Nu duschar wilma. Sen så ska vi köra ansiksmask och se film, har ladddat hem en massa olika filmer så vi har ngt att göra. Och sen imorgon ska vi träffa Cornelia, aweesome. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Men det blir säkert roligt c:

Kiss me, leave me.


sitter på mammas dator så det får bli denna underbart söta bild på min lillebror. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikv. Men antingen lär jag sitta hemma och tycka synd om migsjälv för att hela jag består av träningsverk. Hahha, fail :) Aja får ta helgen som det kommer : D

gymmet nästa.


Given Up

SHENAREE. har varit på stan 5 timmar ;s vet inte hur jag riktigt orkade.. Men iaf så hade vi skola tills halv 12, så då drog jag lina och betty till subway och åt där och gick efter det vidare till stan och kollade runt. Men dom blev less typ 20 över 2 och jag skulle träffa wilma 3. Så jag gick runt och hittade ÄNTLIGEN en svart halsduk som jag sökt i typ 100 år. Och då gick jag till vasaplan och skulle vänta på wilma, så kom klara och sa att hon var kvar på citysol så drog upp dit. Och sen så gick vi runt hela stan och köpte ett svart baslinne, awesome.

New friend.

Nu ska jag se på jersey shore i min asmysiga fotölj+täcke. puss

16:58

Åh saknar mitt gamla hår.
Nu sitter jag och gör ingenting, ska snart se jersey shore och sen ikv ska jag dra och träna. Måste ta tag i träningen nu i vår känner jag hahha. Så måndag tisdag och onsdagar är mina träningsdagar from now on. Aja, ovärt inlägg men jag kände att jag behövde blogga. puss

Tears stream down both of my cheeks

I been treated like dirt before ya
And love is evil
Spell it backwards I'll show ya

Nobody knows me I'm cold
Walk down this road all alone
Its no one's fault but my own
Its the path I've chosen to go

Back in town

Heiiiii c:
Ikv har jag varit med Cronken, Betty och Isak på bräntis. Vi hade askul. satt och kämpade med att få elden att starta med massvis av killparfym.. haha, undra om min korv vart förgiftad.. hahah. Sen så åkte vi massa skrana och halka omkring i snön och snackade. Hade det almänt asbra typ.

You are so sweet

åh, ge mig en liten pluppis

Never too late

Kom nyss hem, ska snart hoppa in i duschen för jag lär lukta galet mycket bensin. Men det har varit skönt att få komma bort till stugan. Åka skoter, drunkna i snö. osv osv.

Like a job for me


You're not alone

hej, sitter och lyssnar på musik på spotify och är almänt rastlös. Tror jag ska se ngn film eller se på how i met your mother på datorn snart. Är fortfarande nerfrusen sedan vi åkte skoter idag. Tur att det ska bli varmare imorn iallafall : D Sitter på pappasdator som har typ inbyggt internet, awesome.

bilder från i sommras. hahha jag ser lagomt liten ut då jag står bredvid min pappa..

10:47

TJA. Efterssom jag laddade hem säsonger av how i met your mother igår så sitter jag glor på det atm i bilen. Älskar att vara besatt av serier, haha då har man ngt att göra iaf.

You where strong and free from lies

Your animation
Sitter och dricker cola ur min ascoola mugg som pappa köpte på en hockeymatch i NY. Den lyser i olika färger, fett med awesomenes. puss

Break Stuff

TJA, nu sitter jag och skypar med Nella, alex, Jimmy och tobbe. ska troligen dra till stugan under helgen och köra skoter♥♥ Hahha, ska se om jag vågar köra i år med, höll på att köra fast förra året. är sämst på att köra c:
flugan alex :D

Like we’re holding onto something that’s invisible there

What was left when that fire was gone
I thought it felt right but that right was wrong
All caught up in the eye of the storm
And trying to figure out what it’s like moving on

And I don’t even know what kind of things I said
My mouth kept moving and my mind went dead
Picking up those pieces now where to begin
The hardest part of ending is starting again

All I wanna do is trade this life for something new
Holding on to what I haven’t got

Back To Black

hhaha, min och cornelias förebild helt klart!

MOVIE TIME

Tumblr_lc2c0ytfdy1qd9lrdo1_500_large


Bitch, Please?

Kom nyss hem, hahha awesome stämning kan man ju säga. Och massa folk att kolla på, fast jag hände inte med så mycket. Typ då björklöven gjorde avgörande målet 10 siste sekunderna så började alla stå och skrika, så jag bah w000t. hahha ja, men sen fattade jag att dom gjorde mål. HEHEHEH.
Förlåt för inga bilder, har biiildbrist som fan.

Just you


Peace Sign

chacha bloggNN1111NN11 Imorse så hade vi slöjd på hela förmiddagen, gjorde klart min låda sak som jag fick g för:D Sen så satt jag och gjorde ett flätarmand åt mig, så då ville betty också ha ett, så jag gjorde ett åt henne med, och då ville hugo ha ett och sedan isak. Så jag satt och flätade i ett år typ, hahah. Och sen hade vi so och matte och slutade. Fick en specbok på matten så jag ska få bättre självförtroende i matte typ. höhöh c: Som ni redan kanske sett så ska jag snart dra och se hockey med bettsan. späännande ;p
armbandet är längst till vänster, dålig bild med det är turkost vitt och svart :D

Toy soldiers

Tumblr_l7uxmx813y1qcb859o1_500_large

Ikväll ska jag dra och se hockey med betty, hahah spännande att se mig sitta och frysa och se hockey. höh..  VAD GÖR JAG INTE FÖR BETTY?! hon bad på sina knän.. höhö :D Är överspeedad men har galet ont i huvudet. alvedon nästa, lallalalallalalallala.


VÅR 2011


stop

Hellu, kom hem från annie kl9. For till stan efter skolan med helena och lina, impullsköpte ett par trosor, bodylotion och en tröja. Sen så när helena och lina skulle dra så träffade jag Fina och Annie, vi åt middag på taco direkt. Asgott. Sen så gick vi och kollade omkring på lite afärer osv. Vid halv 7 tiden tog vi bussen till annie där vi typ slappade. :D
lagomt skabbig bild, men bjuder.

God damn

Hahha bilder vi tog kl7 på morgonen då vi sov hos conrelia, haha ja vi fick ngn kick eller ngt.
Nu ska jag dra till sjukhuset för att ta någta prover, seeyah :)

Wish we were older.

åt beställd kina mat ur en såndär fin låda idag, kände mig asamega tuff. höh

Without Me

hellu.
Igår så for jag till wilma vid 7 typ, Sen så satt vi och lyssnade på musik och snackade ett tag tills vi tog bussen till pamela sofie och sanna. Vi typ satt och snackade osv, sen fick vi värsta kicken och kastade oss i snön, hahha. Jag cornelia och wilma drog hem till wilma sen så vi var hemma vid 12 tror jag, sen skulle vi se film men efterssom ingen av oss sovigt på 2 dygn så somnade vi hahah. Men det var riktigt skönt att få sova ut, och sen ikv taggar jag att soova ennu mer. Fast är inte hos mamma längre så nu måste jag sova i min lilla säng hos pappa. huhuhuhu :(
BILD BRIST

It Was A Good Day

OnePiece One LoveOnePiece One Love
ge mig? dankeee.

Nu drar jag och träffar mina b-rudar


When I'm Gone

Åh, är helt kär i eminems gamla låtar. Denna kom upp på en lista på youtube och hela jag fick gåshud

Do the dance.

Bild på mig och wilma från igår. Vi har haft sjukt kul. Sett på massvis av filmer, vart cp och typ jag vet inte vad. Har sovigt 1 timma på 26 timmar, och är skit pigg höhöhöh. Sen ikv ska vi sova hos wilma, och sen ska vi träffa pamela och se om vi träffar ngra fler, awesome :)

Like a star

Tjaaaaa, nu är min kusse och moster här igen. Vi har ätit tårta osv, snart blire väll middag eller ngt och typ vid 7 så drar jag till conrelia. Är jätte trött, kan aldrig sova på nätterna, ligger och läser typ till 3-4 sen kan jag inte sova efter det haha. failure.

Torsdag

chaaaaaacha, Cornelia och Wilma drog precis hem, så nu sitter jag och tittar på nitrocirkus. Kvällen var chill, vi träffade adam och sebbe och såg tv och var ute och smällde smällare som om vi var p12or, hahah men det gör inget. Imorn så kommer kussinen och moster, sen senare på kvällen ska jag vara med Wilma och Cornelia och ha det almänt awesome! :D Saknar fina förövrigt, MÅSTE DU VARA I STOCKHOLM...?!

Closer

Nu sitter jag och väntar på att Wilma och Cornelia ska komma, lalalla. Sen sitter jag och skypar med William och tobias, treevligt.

I Bruise Easily

2 bilder från helena då jag var med henne iförr går.Snart kommer wilma och cornelia, vi ska laga middag och hitta på ngt. Najss

Most relationships seem so transitory


Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone

Life goes on.

lalala, Har typ snackat i telefon med nella hela kvällen. Sen så har jag gått runt och varit sur för att jag har varit sugen på mat. Hahah fan vad gott med julskinka.. OCH NU KOMMER JAG PÅ ATT VI HAR NUDLAR. ÅÅH. damp, hej. Sen är jag suurirlisur och endå hyper. bajs, nej ska nog tända alla mina små ljusslingor och läsa snart och måla mina naglar. SINNESFRID ♥

Guns and horses.


Hello sunshine

ska snart börja bege mig mot helena, vet inte om jag ska sova där en men vi lär väll se. hahah, man märker hur mkt min bloggning gått ner sedan mina 30 dagars tog slut. Tror nog jag är den enda som gjort klart hela ;o

Don't you know that it's not this hard?

Sitter och tittar igenom bilder på min bilddagbok, söt jag varit säger jag bara. Ikv ska jag vara barnvakt åt min lillebror. chiiiiiiiiiiiiiiiill.
söt broder man kan ha. + att han precis bråkat med sin kompis så nu ska jag göra han glad med pizza höhöh.

I can't live like this.

sitter och har pms på allt och alla atm, och min mage dödar mig. Åh jag hatar mens, mest av allt på denna planet. doa+fask åh, tror jag ska typ byta kön och bli shemale bah mhh tja gosigos. Nej men haha, orkar inte. Har inte sovigt nge bra på 2 dagar heller så det kan ju förklara vf jag är trött också. ska bli skönt att få sova själv inatt, åh<3333333 Nej nu ska jag bli glad eller ngt. Ska tvinga kevin att vara social i skype. puss

Dag 30 – Ett sista ögonblick

Eh, eftersom jag inte fattade dag 29 och missade den så tar jag 30 nu.
Jag vet inte riktigt ett till ögonblick som jag minns så bra, för jag har ju behövt skriva om massa ögonblick hela tiden känns det som. Men om jag nu måste klämma fram något så får det väll bli, ehm.. Första gången jag var i Åsele på åselemarknad 08 tror jag det blir. Minns hur jenny spillde varmt caffe på ngn random som fick damp och då jag fick värsta utslagen på benen för jag rullat mig i ngt cp gräs. Och så vi köpte polis t-shirts och tog massa bilder med polisbilar och taggade upp oss på att springa och krama en polis. hahha, åh saknar att vara 11 år och inte bry sig om något alls.

You'll never see me again, so now who's gonna cry for you ?

haha, nyår var helt awesome. Ett nyårsläfte åkte precis typ 2min efter tolvslage. NAJS

HAPPY NEW FUCKING YEAR.


RSS 2.0