19:04

Your animation

sitter och väntar på Cornelia atm. Får se vad vi hittar på. (:


look me in the eye tell me you don't feel a thing

Sitter och laddar hem säsong 2 av big bang theory och svampbob. Älska livet.

LISA OCH ELIN!

om inte ni får typ minnen av att se pandan gråter jag...

Pretty little thing you are on my mind

itsjustjordan:  “Bitch, I ain’t Goldilocks.” itsjustjordan:  “Bitch, I ain’t Goldilocks.”
itsjustjordan:  “Bitch, I ain’t Goldilocks.” itsjustjordan:  “Bitch, I ain’t Goldilocks.”

00:45


!&/()("!()===@§@!

¨ödfkåpsdf daspgaids´
+gpk adsp0fkas+efdpkawe+gdpkadgt+
akwesdpkfo+ar
0ykgfdapgkiorehpyjfidojgioapfdjgoadifjgaejgoåafdpojgåfdjgå
-
Missar åselemarknad..

Cause I love your pretty smile

Nu har jag ingen kamera som funkar som den ska. Min digitalkamera dog då vi for till gbg och systemen behöver lagning. fml.

22:58


Borta bäst, hemma värst.

Rubriken säger allt. Ville tillbaka så fort jag satte min fot i umeå igen. Har haft väärldens bästa 3½ dagar ever. Har köpt massa kläder och slösat massa pengar på allt möjligt. Vet inte vad jag ska börja med för allt var så hiimla bra! Men iaf så handlade vi kläder halva måndagen och sen drog vi till liseberg och jag åkte atmosfear! Åkte den faktiskt 2 gånger till och med. ;) Första gången grät jag då jag kom  ner till marken igen. Galet så rädd jag var. Har aldrig i hela mitt liv åkt frittfall och började med europas största. Gal1 tuff jag är! Senare på kvällen så träffade vi också Isabelle och Ludvig, alltid trevligt. C: Tisdagen for jag pappa och linda och åkte paddan, mötte ofelia och åt lunch och sen for vi till hotellrummet och fixade oss och drog till Where the action is! Det var huur varmt som hällst och huuur mycket folk som hällst, trore var runt 26 000. Vi såg glasvegas, daniel adams-ray och coldplay! Maaagiiiskt. Idag har jag och ofelia sprungit lite på stan tidigare men vi behövde stressa ganska mkt efterssom vi skulle hinna med flyget klockan 2. Jag sov halva resan hem. Är så hiimla trött för vi har gått upp 8 varje morgon pga att ofelia måste vara på stan klockan 10. Jag måste i vanliga fall på sommarlovet sova 10-12 timmar varje natt för att orka dagen. Men nu blev det bara runt 7 timmar. Men aja. Ni som orkade läsa inlägget äger, puss.
'haha, älska t-shirten♥ (köpte 2 st olika gbg t-shirts.. heh tönt, ja.)

She don't need love, I need love, she don't need love.


Jag lever! Och har fortfarande inte fattat...

Jag lever! Och har fortfarande inte fattat att jag är i göteborg... Gudarns världens finaste stad<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Heh, sms inlägg:]


HEJDÅ ÄCKELNORRLAND


I can't give you the house you've been dreaming


They made a statue of us

Taggat tjej..heh. Har packat väskan klart, fixat mig klart. Nu sitter jag bara och väntar på min underbara syster som jag inte umgåts med på snart 3 veckor, så vi har en hel del att ta igen. Taxin till flyget hämtar oss kvart över 3. Sen är det att flyga till stockholm där vi mellan landar 2 timmar. Kuul, fast. Sen äre flyg till gbg som tar  typ 40 min. Hatar att flyga, tror alltid att jag ska dö eller ngt. Då jag flög till västerås höll ju Betty på att kissa på  sig av skratt för jag såg så rädd ut när planet skulle lyfta. Och på vägen hem höll jag på att ta sönder hennes hälsenor... SÅ OM JAG DÖR IDAG, SÅ ÄLSKAR JAG ER ALLA!!!!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

This time I won't save you, when you drown, drown, drown.

Vi har nyss tittat på Fight club. Asbra film säg ja bah! Nu regnar det som fan ute, och vi hade tänkt åka båt. Inte går det inte :( Ska börja plocka ut lite kläder att packa ner tills imorn. Åker ju till väärldens bästaste stad  imorn= göteborg!!!!!!!!!!11oneone!!111 Plus att man ska se coldplay och gå på liseberg. Älskar livet! HEJDÅ.

14:50

Hej snygga tjejer nu! Är galet trött. Gårdagen blev mycket bättre en vad jag trodde. När vi (Elsa, Greta, Alma, Wilma och jag.) åt lunch så kom vi fram till att vi skulle dra ut till deras stuga. Så vi typ tog massa mat av dom vuxna till middag och drog. Rätt chill om jag får säga det själv! Vi spelade kort, bastade,åt,badade,chillade. Ah det vanliga. Orkar inte skriva mer en så även om det blev jävligt kortfattat. Men ni får nöja er så!

13:30

ååh, big bang theory♥

I wipe the tears from your eyes.


Dör av hunger snart... Har världens humörsvängningar och jusst nu känner jag bara för att slänga mig i sängen, gömma mig under täcket och aldrig mer komma upp. Det hade suttit skit fint! Men går det?  nej.

I got a bulletproof heart.

Bläääääääääääääääää, allt känns jätte jobbigt idag. Inget går som det ska :C. Vi ska tydligen vara hemma hos oss(skitkul....) för att det är så dåligt väder. Kuuuuul. Nej. Hallaballakanelbulle. Nej nu ska jag tydligen gå ut och plocka blommor barbent i skitvädret. Sen ska jag städa mitt rum. Jaja, det blir säkert skitkul.

01:31

Kan inte sova så nu sitter jag och laddar min ipod så jag kan se big bang theory tills jag somnar eller ngt sådant. Om jag nu lyckas. Ska upp tidigt imorn för att fixa mig och dra till Wilmas stuga. Taggaaaa.

TAGGAD NÅ JÄVULSKT PÅ 7E JULI.

Bilder från italien förra året. Taggar sööönder.

All lights are green, if you know what i mean.

Min blogg är äckligt tråkig, lev med det eller dö.♥

20:09


Dropping your bombs now on all we've build, how does it feal now to watch it burn?

sitter nu galet trött i mitt älskade älsklingsplagg. Hoppas ni överlever den fula bilden. Tänkte bara visa hur den ser ut i helhet, den är så jävla stor att mina knäskålar är där dragkedjan tar slut. Kind off pinsamt.. Ska se film nu och äta chokladbollar, så jevluskt gött.

Jag hoppas han tar hand om henne väl, för jag vet vilken dy hon varit i.


18:28

Bild från bäcksjön i slutet av maj/början av juni. Älskar att det tog mig 2min för mig att komma fram till om juni var före eller efter juli. ÄNNYVAJ. Nu är jag hos Helena. Ska försöka tvinga henne att dra på en moppetur, heh. Nu ska jag stjäla tbx mitt simkort som Helena tog. Inte ok, inte ok..

I could watch you for a lifetime, you're my favorit movie.

Jag sov hos Cornelia igår. Vi blåste bubblor och stalkade grannarna som vi alltid brukar. Fast de söta hundarna var inte hemma.. Vi brukar sitta och kommunicera med dem och så...  De är jättesöta.. :( Vi hade det bara finfint! Är med Helena nu och vi ska dra in till stan och kirra lite saker. (Älskar henne..)  Sedan drar vi hem till henne och hittar på något. Fika stog i alla fall på att-göra-listan!

00:18

princess-serena:  -uhhleeseeuhh:  tattoolicker:  RIP ryan dunn  noooooooo D’: )’:
:((((((((((

I could watch you sleeping for hours and hours.

Sitter nu med Wilma och lyssnar på musik. Vi har varit med Cornelia ikväll och kollat lite filmer, snackat osv. Tror vi ska se fight club nu. Ni får ha'de!

Atm


10:29

En bild jag glömde lägga upp. Det var så jävla trångt i bilen för knubbisen skulle ligga över hela baksätet. Jag fick alltså sitta upptryckt mot fönsterutan hela bilresan...

00:52

the-brit:  Smoking


SAKNAR JU MIN FULIZ..

Jag saknar min syster.. Hon är konfaledare för alla 96or på Norrbyskär och kommer hem på torsdag då  hon varit där 2 veckor= alldeles för länge!!!!! Har bara fått träffa henne en dag då det var skolavslutning... NU TYCKER JAG ATT MIN SNUFFI SKA KOMMA HEM.

Res dig upp, ställ dig upp. det är en ny dag.


Nu ska jag se film. PUUUUUUUUUUUSS

17:16

chillade i bilen
''ser det ut som om jag petar i näsan nu?!''
åt goda grejjz.
kiss paus.
FRAMME
cool kille_02
Blev bff med grannarnas nya grisar.
Tittade in i gamla stallet. Hittade typ världens finaste cyklar
farfar körde lite gräsklippare
såg cool ut.
Me and my dawg
gött med fika
Jag gillar bubblor.
Sen dog kameran.. Men lite bilder fick ni iaf!

Honey, I'm home!

ah, rubriken säger ju allt. Ska sätta mig och redigera bilder från stugan nu.

Jag behöver en käpp, för du gör mig knäsvag.


Stannar kvar tills söndag ist. puss


Du sa så mycket, men inte lika mycket var sant.


.


Hejdå


I'm right there if you get lonely

Packar min väska och flyr till stugan tills imorgon.

Times Square can't shine as bright as you, I swear it's true

A thousand miles seems pretty far
But they've got planes and trains and cars
I'd walk to you if I had no other way

Som jag förstod var vi förälskade, du sa att ingen vart så bra som jag.

Sitter nu skitfin utan smink, fast. Är jätte trött, har inte sovit bra sedan Onsdags(förra veckan.) Efterssom jag for till åsele och bara sovit ensam på söndag.

Jag och Helena drog till älven tidigare ikväll och fikade massa tårta och blev myggbitna. Inte så fel, förutom myggorna dåra. Men annars har det ju bara varit fina fisken! Ska försöka hitta min systemkamera tills imorgon för den har försvunnit under flytten till mami. Fast det kändes jätte jobbigt.. Tror jag ser en film och sover ist. Gör lite förprogramerade inlägg tills imorn innan filmen också. puss.

Helenahelaveckanosv.

Har sovit med Helena sedan måndags. Och ikv ska hon och kanske Linnea sova hos mig. Fast imorgon blire att fara till stugan, så inge mer Helena då inte. Orkar inte skriva feta updateringarna osv. Ni älskar mig, och det vet ni<3<3 Har redan glömt vilken dag det är.. inte ok.. inte ok

Hej. Det här är min vän Elvira.

Hon är jättegullig. Speciellt när hon säger att jag ska mata Fredrik Reinfeldt med potatisskal. Hon får mig alltid på bra humör när jag är ledsen. Just nu sitter och läser dassboken. Hennes favvo.
//Helena

Allt är okej bara jag får lov att andas ut, då och då.


Från den djupaste platsen, mörkaste delen av mitt hjärta vill jag berätta det här.

Söt tjej nuja. Kom nyss hem från 2 skolavslutningar och stan. Min kropp drog på storkalas första sommarlovsdagen och kör på lingonveckan. Skit kul, fast? Iaf så ska jag fara och titta på ett hus i strömbäck 4 sen äta. Efter maten hämtar Helena mig och vi ska dra te stan för att se ngt band och ikv/inatt blire maraton, med massa goodis. Känner att det blir en fin invigning av sommarlovet(som kommer äga!!!) trots knivhuggen i min mage. Heh, puss.

these things take time to grow, it's been said that time heals wounds


16:54

Hahah, värsta bilden jag sett i hela mitt liv.. Iaf så har jag sovit hos denna flicka igår, och hon ska sova hos mig ikv. Sen ska vi sova med varandra imorgon... Inte ok alls känner jag. Vi har åkt moppe, ätit, sovit, snackat, sett film, varit i skolan, chillat. Osv.

21:58

Hej fölkz. Hoppas ni saknat mig osv. Sitter och chillar jävler i min onepiece som kom idag, lycka gåånger 100. Den passar till mina lila påslakan också. Gölligt<3333 Hah. Nejmen. Har inget att skriva utom att min helg har varit sketa bra. Fast blir lite ledsen att jag har skola tills ons då typ alla i åsele fick lov i fredags... LIFE SUCKS.

16:45


14:45

Nu blir det att packa,packa,packa osv. Tar bussen te Åsele ikv:))))))))))))))))

Dog lite grann men min själ börjar läka.

Älskar sommar. Älskar timbuktu. Älskar livet.
Timbuktu – Resten av ditt liv
Timbuktu – The botten is nådd
Timbuktu – Kapitulera (feat. Susanne Sundfør)

brb skola

Kanske far till Åsele ikv också, Hooooooppaaaas.

19:23

Har solat och badat idag. Jag äälskar sommar och vänner.♥

22:21

MIN ONEPIECE KOMMER I VECKAN. YES! Har fått vänta sedan 1maj.

We gonna make it, you and I.

Ska snart dra iväg med Bettsan till Idrottsgalan. Känns jätte dryygt, men aja. Förövrigt kommer det se förjävla roligt ut efterssom vi åker med klänningar på Crossmoppe, missmatch gåånger miljarder.

lunchbloggning osv.

Sitter hemma hos mig med Betty. Jag behövde dra hem och skicka en SO sak till min mentor. Så då tattade jag johans hjälm och betty körde mig. Inte helt fel, slapp cykla 3km hehe.. Aja, nu ska vi göra lunch. Puss

23:47

Ska ni krypa ner under täcket och se big bang theory och smsa. Natti fulisar♥

21:05

avatars myspace at Gickr.com


Linneas bilder från torsdags.


She moves in her own way


nomnomnom



O'boy vilket vackert väder!

Ska fixa mig lite osv. Sen ikv blire Wilmaa och Cornelia.

NU BLIR DET

BÅÅÅT
bild från förra sommaren.

12:15

jag vill vara liten.

Går vidare

Ska aldrig se insidious igen. Äckligaste filmen jag sett i hela mitt liiiiiv... Och nu sitter jag med uppsvullen hand dessutom. Tack oskar!

bajs

Nu ser jag Helena kommas gående mot mitt hus. Vi ska träffa oskar och se på bio. He blir säkert niiice.

It's not about the money, we don't need your money.


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG

FÖR DET ÄR GUSTAFS FÖDELSEDAG!
Ska klä på mig kläder och sminka mig. Sen drar vi till stan och äter lunch. Inte fel C:

05:46


.

Jag tror jag är ensamast i världen.

folk borde läsa detta.

Hamnade på någon Jockes blogg och läste detta inlägg. Nu är jag förbannad. På riktigt.

Min syster är rätt söt


Jag har hör många skratt, men det är ditt som har lagt sig.

du är speciell.

bilder från igår.

Vi körde moppe till bäcksjön. Sen så la Helena mjölken i typ facket bak på kina moppen. Blev inte så fint..
dålig bild. Men det var mjölk fulla moppen.. :c
Jag, Helena och Linnea for först till en liten udde vid bäcksjön och såg solnedgången. Fast det blåste så jävla mycket så vi for till någon slags bastu och chillade där inne. Inte så fel.

I'm just trying to love you, but i find it hard girl when you're so far away

SSka snart bege mig till Helena, awesöme

-


And i think for myself, what a wonderful world.


I'm gonna marry the night

God morgon, eller något..
Jag och Cornelia vaknade vid 1 tiden. Hitils idag har vi städat och chillidillat. Snart ska hon dra till Felix. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll, typ sitta hemma och se prison break. Inte helt fel ;p

Infect me with your love, and fill me with your poison

sitter nu med Cornelia och vi ska snart cykla till kvantum och köpa guuudis:)) Sen så har hon piercat tungan idag!! Jag Cornelia och Wilma drog till Amanda och så Piercade Wilma naveln också. Dock så gjorde jag inget för mamma håller på att övertala pappa om att jag ska få.. hehe

RSS 2.0