hello my love


25/12

Julen var mysig. Julklappsöppning och julfrukost på morgonen för att sedan se på kalle och äta sig spymätt på godis. Vid fyra åkte vi till Patriks bror för att äta middag och byta julklappar. Senare till kvällen åkte vi hem, som pricken över i:et kom Tom också. Imorgon äre lillajul hos farmor. Dessa tider må vara det bästa.

snuffsan


Detta är inte ens hanterbart.

20/12

Äntligen lite ledigheter. Är så sjukt sliten och hade endast tur att jag inte missade att stiga av bussen på vägen hem(lol kolla påsarna under mina ögon bara), kunde inte ens blunda utan att somna. Haft en så himla bra avslutsdag och sedan mysfika med mina fina vänner. Tack och hej god jul kompisar. :))

my main bitch


Ebonics - Big L

Planerat att kämpa igenom den sista skolveckan för i år. Ska plugga bort rester och se på bio så detta lär nog gå rätt bra. Nu är det bara riktigt mycket snö som saknas så man kan få köra skoter någon jävla gång.

16/12

 

klipp och klistrat

Ska börja göra mer filmer igen, bland de roligaste jag vet. Det mesta är från 2013 förutom några få mobilfilmer från 2012. ENJOY

strömavbrott


9/12

Dödsless på kyla och mörka dagar om och om och om igen. 

6/12


1 år med min partner in crime. 

OnsdagLite guldkant på vardagen. Pluggat hela kvällen med Wilma och nu ska vi slagga framför tv:n, en väldigt bra onsdag helt enkelt. 

chained - the xx

 

RSS 2.0